специјален поздрав до сите заљубени форумџики денес.......специјален поздрав до бројлче.хипица која никаде ја нема,ива-мици,анннни,лижалка,ненушка.карак,оззи,иииииииииии до сите ај
Поздрав и до тебе и до бројчето,ја чекам да ми каже дали денес е порасположена,поздрав и до аннни,спичлес и сите другииии
Поздрав и до тебе мила...Те нема и тебе нешто,права домаќинка си се направила,само чистеш СП до Ненушка,Ангелчето( и неа нешто ја нема.. ) СП до Мојата намијла Вајлд,срцката Спичлес,насмеаната Ким, Сесилија,Смајли,Ози(тенисерката ),Лукс,Горде,Кате21,Бројчето(мојата цимерка),Лолипоп,Лижалчето,Ива-Мици,Двете Ани , СП до Мацуш,Чика,Аничката,Розич,Душица,Џули,Багуфче,Марли... СП до Хипи(каде е и таа?? )
Фала многу мило,поздрав и до тебе,а секако најголем до виножитото,која сите ја чекаме на чет да и честитаме за веридбата
Фала Вики на поздравот. СП до истиве и да ги додадам Бона Бомбона, Ариел, Озбилна жена,Рејнбоу, Вајлд Ејнџл, Оффспринг и нај СП до Гоу и да и кажам дека овој аватар и е најубав.
сп и до тебе цимерчееее а и до тоа малото кое не ме поздравило до вајлд и до виножитка (новата невеста), лижалка и гоу и до сииииииииииииииииииииииииииите форумџики
еве и јас еден позз да удрам.... до: бројче,англелче,аннии,оззи,чика,џули,ирена,трендафилка,викче,спичлес,фемина90,лижалка,ким,смајли,душица,багуфче,аничката.....и сите др
Те поздравив Бројче тебе не те заборавам. Не те додадов во другите зошто веќе те имаше во постот на Вики, а реков и до сите горенаведени. Еве еден најголем поздрав и гушка до тебе.
СП Вики и до тебе. СП до Анннито со новиот секси аватар. СП до Озбилнажена, Тенкаи,Мистериоус,Багуфче,Ангелче,ВајлдЧајлд,СпоилдБејби,Еинтфул,Роуз,Смајли,Мацуш,Спичлес,Џули,Марли,Озии,Гоу,Докторката,Ива.. СП до Кате,Горде,Ејнџел ин дарк,Хипи,Лижалчето,Еинтфул,Лукс - ги нема нешто во последно време .. СП до Бројчето и да не е тажно СП и до Иренчето некако неможам да ја фатам кога е уклучена СП и до Реинбоу И до сите останати..Ако забораив некој нека не се лути