Поздрав до Црешката што ми правеше муабет Поздрав до Љубам пошто сме двете далеку и не мачат некои работи Поздрав до Марама,одвај чекам и јас да си ги земам чевлите,ама понеделник,важно стојат за мене И поздрав до Annie.mk1,Adi888,Libera,Miss.Ricci ве сакам да си знајте Абе поздрав и до сите останати,премногу сте да ве набројувам,нема смисла,а сите сакам да ве поздравам! И ајде од мене поздрав до ракчињата,тешка категорија сме знам
СП до: Љубам-Оти секојдневно ја малтретирам у инбокс и сто посто нервно попушти девојчето. Сори! Мерлин- Оти е најлудото створење кое го знам. Оффспринг- Оти многу ми помогна во врска со Симс вчера,и фала и до небо за тоа!
Ти да не си полоша мор?! Уф ме зашербети неделно! Еден специјален со ванила сладолед и прелив од вишни,благичок! (ти уствари си да те седнам на десетка со кромид и да си пиеме пивце!)
До Мимс89 зошто ми фали да потрачариме малку во Тренд. И до drugarka, зошто ми е една од омилените ствари на фејсбук.
http://www.youtube.com/watch?v=k1-TrAvp ... re=related До Лакримоса. Секогаш ми текнува на неа кога ми доаѓа господинов со неговава на плејлиста! Не ми текнува у шо,ама еднаш или едно сто пути се порнајдов у нејзини ставови,ама да си пукнам не ми текињат за шо беше.
до сите оние на кои им е СМРТ да стануваат понеделнички рано (како јас) еве ви eдно јааако кафе за рано расонување утре
Поздрав бек до Крејзи ин лов душа си Ја поздравувам и lola-86 Спојлер сакав да и пишам порака да и кажам нешто ама не знам зошто не можам ,како и да е држи се,биди силна И до Најти Спојлер некој ке јаде милкаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
СП до Mishela TheaEsposito Маgnolija Noemi Shilea Ljubam Serafima Gordana Theodora LivingGlam Бидејќи ми е мерак да ве читам. Ете така
Зашто мене никој не ме спомнува кога се прави муабет за ракчиња? Поздрав до сите што си го делиме знакот најзаебан.
Поздрав до сите што жиловито се борат (дискутираат ) во политика макар што не дека има некоја корист освен попуштени нерви ама ај... значи се замараме пошто колку и да викам не се замарам некои работи те вадат од контакт . Туѓи грешки ќе си плаќаме тоа е .... Живот
СП до сите девојки кои ми се подршка во сите тешки моменти, многу ми е жал што не ве запознав во добрите денови, ама се надевам дека тие убави денови пак ќе се вратат... си знаете сите кој сте
До сите феминки што наутро се тегнат ко мачуфки и си викаат: Ајде уште само 2 минутки... Мрррр! Фрррр! Март дојде, ама јас ве сакам уште февруарски!
Специјален поздрав до сите оние кои обожаваат црвено благо вино Не сум по алкохолот,ама неможам да му одолеам на црвено благо вино Cheers!