Поздрав до ljubam и го љубам нејзиниот музички избор (The Smiths, Joy Division :up:...да не ги лајкам сите посебно )
СП до с.т.е.ф.а.н.и.ј.а добар шопинг истерала ама има избор у Турција, тука и да сакам 5 ташни да купам нема да најдам 5 различни Позз бек до Саја, и мене ми фали, може да направиме договор
Сп до mims-89 , Danilela, Cinderela5, Greeny и сите што сакаат да бидат поздравени од мене еве ве поздравувам сите
СП до сите вас феминки и сакам да ве почастам со тукушто направените мафини! Малце се деформирани во изгледот, ама колку за прв пат добри се.
СП до Љубам. Неколку пати ја имаше поставено песнава па си реков ајде да ја слушнам. Не зажалив, песнава е навистина прекрасна. http://www.youtube.com/watch?v=1NWxamv5a6Q
Има,има пзодрав и до тебе И уште до женските што ме дружеа Adi888,K.i.m и Gordana10 Смотан ми е компјутерот.што да му правам,се закочи и неќеше да тргни
Утрински оптимистички поздрав од мене за низа прекрасни девојки, девојки кои синојка ми даваа подршка, девојки со големи срца и девојки кои ги љубат милениците. Имате гушка од Рики, ноќва ја преживеавме дури и на нозе застанавме, па и имавме мала прошетка, а и пиеме јогуртче без да се закашламе. Душа мила, да можев да ви го пратам тој поглед на тие мили црни невини очиња ќе ви го разубавев денот знам. Очиња со надеж и желба за живот. Бидете ми и вие живи и здрави чувајте се и чувајте си ги милениците од бездушниците.
Сп до Doozy. Многу мила и добра личност. Што стварно знае да те насмее од срце. Сакав да и заблагодарам, за утехите што ми ги даваше за средно. Од збор, до збор. Се е онака како што напишала. Многу често, и се пронаоѓам во некои нејзини постови. Ти симнувам капа.
Сп до мамичките-Анатх, Ариел, Геа, Љубам, Блонд, Серафима, Неша, Славица999 и ако некоја заборавив нека ми прости....од вас учам секојден по нешто, Ви благодарам што се` уште сте тука Сп до тазе мамичките Лов23, Пуфи-Цуфи, МаченцеЕна, и да не ја заборавам мамичката во исчекување Енца69 Сп до кумата-Мерлин...кумо активирај се ќе те тепам Сп до најоптимистичкиот форумски лик Дузи која ја обожавам и до Лудо19-стварно си лудо во најдобра смисла на зборот Сп до колешките БоаВиста и Росонерка (се надевам сега се` е во ред со Рики и Ви честитам за 10-те кутриња ) Сп до Ели25 и Маца99 Сп до Пирамитка мојата единствена виртуелна пријателка која станал реална....девојко ми недостигаш, се надевам во брзо време ќе се видиме и ќе се кафетираме Сп до АнаКаренина, Виножитка, Гоу грл, ФБИ, Артемисион, Мисицата, Шилеа, Саја, Лакримоса, Најубавата на Петко...Сп и до сите со кои сме си размениле по некое зборче, некоја мисла, пораче....
СП до неколку посебни примероци тука, кои ми прават мерак кога ги читам Nymeria maca99 drugarka marama crazyinlove19 Bright Magnolija AnaKarenina mims-89
Благодарам на поздравот, голем поздрав и до тебе Ноеми, ти си ми една од феминките кои ми се на обавезна дневна листа на читање