поздрав back крејзи лејди си кажав ја на форумов тука за тебе што имав да кажам жено... блескаш ете така да знаеш
До сите луѓе со црни очи...дефинитивно моја слабост се http://www.youtube.com/watch?v=rJr9vA51 ... ture=share
Одлуката денешниот ден ширум светот да се слави како Ден на жената донесена е во 1910-та година во Копенхаген на предлог на германската активистка за правата на жените, Клара Зеткин. Ви посакувам среќен 8-ми март на сите жени! Спојлер А што се однесува до мажите - сакајте ги, ценете ги, чувајте ги и осипувајте ги со внимание вашите сопруги секој ден од годината ! Имајте прекрасен ден!
Специјале поздрав до Lepaaa,ludoto19,marama,rossonerka,starfish,k.i.m,teddybear,angel92 и IvanaMkd. Среќен 8-ми МАРТ на сите ви посакувам убав ден
Морам еден специјален поздрав да упатам до нашиот ни форумски кавалиер Јипман Ме изненади многу пријатно ... Јипи од мене ...
Остао сам без текста Сп до девојката над мене Julie77, Teddybear, Hopeful (добро ми текна после 10 мес ги видов честитките, случајно , фала) MkSkorpionka - ме прсмеа со описот на кого ти личам Еli25, angel1, Maca99, mims89, NoellePage Повелеле
Јас не сакам да ви честитам 8ми Март... Јас само сакам да ве поздравам со пар голи (тазе депилирани) полумесечинки Бујрум на плакнење очи, тешко дека во реалноста ќе начекаме ваква ситуација