^ И мене исто, и јас сакам да го поздравам јавно, бравос! Моментот кога Јипмен ги освои поздравите на феминките само со знак на мала пажња
Специјален поздрав до crazyinlove19,Pelikuna,Srcekrsacka,Thinkerbell... се надевам убаво сте го поминале денов
И јас го поздравувам Јипи,у досадниов ден,единствениот е што успеа да ме насмее Благодариме многу Јипиии
До Yipman2, фала ти за порачето. До Annie.mk1 && Divinebutterfly ми фалат разговорите со вас. До CIA, Одамна немаме пишано, ми фалат разговорите и со неа. До marama ,бидејќи обожавам да ја читам, и да ги гледам преубајте комбинации во модни критики Исто така СП до: K.i.m, Gordana10, angel92, Juicy, Butterfly15, LittleDevil, Ве гушкамм
Мала или голема пажња, важно Јипи не‘ поздрави и ни честита празник иако пола од нас не се чувствуваат како жени, ами како девојки Тенќу Јипи уште еднаш И ајде, признајте - сите се радувате кога ќе добиете ЛП
Ајде и јас да упатам поздрав до Јипи наш На 8март и тоа на женси форум,тој во центар-пажња. Добро си кажа Брајт,сите и се израдувавме на пораката,баш убав гест Ах,бе Јипи успеа на цела фемина да и го разубавиш денот,не дека беше лош,ама вака е поубав (Фразата на Гоу) Фин примерок од спротивниот пол
Поздрав назад Крејзиинлав19. Ќе се среди се, некогаш љубовта завршува лошо, ама животот не престанува. За неколку месеци ќе бидеш како нова.
Jипи мене ми личи работава дека нема да бидам 16-20 само во соништата Tова ќе биде светлата иднина и во реалноста
СП до Твити26 и екстра специјален поздрав до Шилеа, редовен разубавувач дури и на мојот најтмурен ден со својата игра на зборови.
Специјален поздрав до сите женски што се чувствуваат добро во своја кожа и до сите оние кои веруваат во чуда !
До сите феминки што му се радуваат на сонцето, макар било затскриено зад облаците! Ве поздравувам со најсреќниот спот на светот: http://www.youtube.com/watch?v=qmXMA34CeoQ