Hipica. На сон ми дојде и ми рече дека сакаш да те поздравам. Навистина СП и до КИМ, неса, Гордана, Маца99 и Лолита.
Сп до Хипи, Боа, Циа, Жапче, ИванаМкд, Горде, Лолита, Ким, Љубам, Ливинг, Мишела, Савана, Лудото и Јуле. Имајте убав викенд.
Сп бек Gordana10, Bright, Annie.mk1, Adi888, anabel-a, lolyta777, La.Reina.Del.Sur, MacaLove, mamita, Gea. Ви благодарам . Сп до Libera, bittersweet, stylishh, RainBow, tessie, zhap4e .
Поздрав до Nevermore...ајде со среќа сега кога си го нашла дечково...и не заборавај автограм да му побараш
Aаа фала фала Ammy.Lee,и ти исто И Сп до Hiii, CIA, martinuska, angel92 и zhap4e ,одамна ги немам поздравено
Што ќе правам без него... Секој негов совет за мене е највреден и најзначаен. Ти благодарам што се трудиш да ми го покажеш вистинскиот пат, како да продолжам понатаму по сите тие глупости што ги направив. Си знаеш и сам дека многу те ценам како и секој твој совет... Најспецијален поздрав до единствениот Nightwalker thank you for not giving up on me after finding out my big secret