ОтпоздраФ до esperanca, Bright, julie77 и La.Reina.Del.Sur. Ви посакувам убава недела и безброј обврски, да ви лета времето...
СП до E...V...I...L. Ми се допаѓа како размислуваш и начинот на кој ги гледаш работите. Кога ќе сретнам твој пост, секогаш го читам.
СП до drugarka повторно, затоа што ме врати во бруцошките денови кога се запознавме и си слушавме детски песнички!!
СП и до тебе, сањалицО (ова од милост, нагалено). Убаво е да се потсетиш на бруцошките денови. Поздрав и до сите што полагаат оваа недела. :geek: Со Десетки да се накитите.
СП до Марама и Старфиш Мили и прекрасни девојки, која од која понежна и мистериозна. Ви посакувам убава недела
СП до Divinebutterfly и Glow Исто така поздрав и до CIA Divinebutterfly фала за песната си знаеме ние што музика си слушаме Еве една така понова романска песничка http://www.youtube.com/watch?v=xESPf42C4n8
Поздрав до maca99 ,јас еве пијам кафенце па ќе споделам едно виртуелно и со тебе,друштво да си правиме.
СП до Багуфче, неколку дена сакав да си кажам барем тука како се осеќам, ама не можев да најдам доволно зборови да опишам. Се пронајдов во секој збор од твојот пост, нека се важи исто како јас да сум го напишала. Еве ти една гушка, знам колку ти треба...
Поздрав до Towelie,му го прочитав мислењето во СДК пред да го избришат,ме изнасмеа како самиот си погоди дека ќе му биде избришано
Ај и од администрацијата поздрав до Towelie. Постот си е префрлен во соодветната тема, да не се прават оф топици во Модни критики или СДК. Проверувајте си ги мислењата друг пат.