СП до бројчето кое вчера беше разочарано,и до лижалче СП до аннни и аннии СП до озбилна жена која ни се врати по кратка пауза СП до докторката,вики4е СП до Спичлес, јулие77,багуфче(среќен роденден) СП до ким,вајлд,смајли СП до сите останати,а да и хипица и виножитчето love ya all
фала анни само ти ме поздрави од сите форумџики и спецвијален поздрав до тебе од мене веќе другите не ги поздравувам....сите ме заборавија освен ти [/quote][/quote] Ааааа и јас не те заборавив,ај читај погоре [/quote] оооооо извини ива-мици за тебе не важи претходното не видов дека си ме заборавила....поздрав
Специјален поздрав до сите вас овде и секако до тие што се позади малите екрани ( монитори ) И ако знаете нешто што сум го излажала дечко ми , пишете ми лична порака . Не сакам да кријам ништо од него Имајте убава вечер дами мои . Ве гушкам и бакнувам
Еве и еден Нај СП до Трендафилка која полека но сигурно ме заборава... И СП до Дарки, ја нема денес некако, срцко пиши ко ќе можеш!
Сп до девојките што ме поздравија Аннни,виккиче,аннии,ива-мици,вајлд,аничката Враќам на поздравот Сп до Лижалка,Бројчето,Мацуш,Ким,Сесилија,Џули,Мисс,Кате,Виножитка,Трендафилка,Гоу,Душица,Хипи,Ангелчето Горде,Лолипоп,Ненушка,Ози,Офспринг,Багуфче,Спичлес