До Трендафилка! Пошо “Писателите се хирурзи на човечката душа. Тие треба од неа да го отсечат сè она што е гнило и распаднато.” ептен ми се бендиса и се надевам дека ќе стигнам некако до книгата. иначе и јас од пуста љубов за Зафон му прочитав една детска, Полноќната палата
До Dushica-sk Со здравје да си ја возикаш колата, па ти посакувам и што побрзо да земеш возачка. И искрено се надевам дека нема да изгубиш желба за возење како мене... Јас порадо би се возела во автобус отколку да се расправам со нашиве неписмени возачи.
Еден поздрав до Лилит и Јипман-ве сонував ...Лилитка многу убава јакна носеше,ептен уба женцка беше ...А Јипи се вртев да го видам,а он се ми застанал во профил човек да не може да го види асално...имаше брада така малце подпорасната и во костум мислам дека беше
Фала julie77,таман еве сега си го пијам кафенцето Хахах Rainbow и тебе фала и така ми се јади Ама јас сеа кренвишли си купив,нив ќе ги правам Иначе ги поздравувам и другите друшки од чатот K.i.m,Mrs.Cuper,Gordana10,Gea,Vickyy90,Adi888 Јас па еве вакви ќе ве почастам,одберете си по едно
Ноеми поздрав до тебе, не само повратно туку и за потписот Денес ти го забележав, цитат од Франсоаз Саган, писателка чија книга "Последната Тага" ја добив кога завршив основно за највисок просек. Книгата е прекрасна, во глава ми е како вчера да сум ја читала.
Јас сакам да ги поздравам Златушко и Славица999, на брзање бев денес немав време, ама еве сега да се заблагодарам што ми помогнавте.