Сп до: Lacrimosa nightwalker teddygrey lepaaa rain bow crazylady Hipica распалив на колоквиум денес па да ве почастам во таа чест (пс. бонбоните во средина што се не ми ги јадете за мене се )
Фала Поздравче и гушка и до тебе crazyinlove19 И една приказна за нас,а и за останатите Спојлер Еден ден одлучив да се откажам... Се откажав од мојата работа, мојата врска... Сакав да се откажам од мојот живот. Отидов во шумата да разговарам за последен пат со Бог. „Господе“, прашав, „Можеш ли да ми дадеш една добра причина да не се откажам?“ Неговиот одговор ме изненади... „Погледни наоколу“, Тој рече, „Дали ги гледаш папратот и бамбусот?“ „Да“, одговорив. „Кога ги посеав семињата на папратот и на бамбусот, многу се грижев за нив. Им дадов светлина. Им дадов вода. Папратот брзо порасна од земјата. Неговото прекрасно зеленило го покри подот. Сепак сеуште ништо не порасна од семето на бамбусот. Но јас не се откажав од бамбусот. Во втората година папратот израсна пожив и поразвиен. И пак, ништо не порасна од семето на бамбусот Но јас не се откажав од бамбусот. Тој рече. „Во третата година сеуште немаше ништо од семето на бамбусот. Но јас не се откажувам. Во четвртата, пак, се уште немаше ништо од семето на бамбусот. Но јас не се откажувам“ рече Тој. „Тогаш во петтата година еден тенок изданок никна од земјата. Споредено со папратот беше премногу мало и незначајно... Но само шест месеци покасно бамбусот порасна над 100 стапки височина. Биле потребни пет години да израснат корењата. Тие корени го направија силен и му дадоа она што му беше потребно за да преживее. Не би му дал на ниедно мое создание предизвик со кој не би се соочил. “Тој ме праша: „Дали знаеш, мое дете, дека сето ова време во кое страдаш и се бориш, ти всушност си пуштал корени.“ „Јас не би се откажал од бамбусот. Јас никогаш нема да се откажам од тебе.“ „Не се споредувај себеси со другите.“ Рече Тој. „Бамбусот има друга Цел за разлика од папратот.Сепак и обете ја прават шумата прекрасна.“ „Твоето време ќе дојде.“ -ми рече Бог. „Ќе пораснеш високо.“. „Колку високо треба да пораснам?“ -Прашав. „Колку високо би пораснал бамбусот?“ -Тој праша за возврат. „Колку што може повисоко? Запрашав. „Да.“ Рече Тој. „Прослави ме растејќи колку што можеш повисоко.“ И една поговорка Никогаш не било и никогаш нема да биде лесно! Но патот изграден вo надеж е попријатен за патникот отколку патот изграден во очај, дури и кога двата пата водат до иста дестинација.
http://www.youtube.com/watch?v=hGAUmJ_R ... ture=share До сите мушкарчини у мојов живот! Бог вам јебо матер! Лепа Брена бе! Ајме мени хахахахахахахаха... и она некад била евтино мудра или оној Мирослав Зец шо и ја пишувал песМава! Оваа другарка ми коа ќе ми пушти ваков некој поздрав,значи стварно,ама стварно ме гаѓа! Сериозно ме знае еј!
Поздрав до Тренди! Се осеќаше твоето отсуство една недела можеби. Секој ден пратев дали има нешто ново од тебе, си реков, Уште она фали да апстинира од форумов. Мило ми е што се врати во полн сјај овде оздравена, подослабена и позгодна.
До Пирамидл шмизл дизл. Спојлер Фала ти најмногу! Не дека се сомневав, ама немаш претстава колку ми значи и колку ми помогна во моментот!
СП до: mims-89 Спојлер tinkerbelll Спојлер marama Спојлер Doozy Спојлер martinuska Спојлер DivineButterfly Спојлер Peperutka90 Спојлер Во чест на пролетта која наскоро ќе не “посети“, ви подарувам по еден цвет! И ве гушкам сите до една!
Поздрав и до тебе Look,фала,и да знаеш мило ми е барем за тебе ФАла Lepaaa, преубави се цвеќенцата,а го погоди и моментот,ми значат дури и виртуелно
Поздрав назад до Пеперутка, браво девојче Си ги земам m&m's утре одсабајле да си се заблажам Еве една песна убава http://www.youtube.com/watch?v=FloPI4w4 ... re=related Се надевам ќе ти се допадне. Мене без здив ме остава.
Aртемка срцка моја, згодна убавино, најголем и до тебе, и мене ми недсотигаа сите наши разговори од која не тема, не ми се верува сеуште дека е толку мал светот Марамче мило сакам да те гушнам само И поздрав до Цијче и лилка исто ми фалевте И до роси времево е само за цвикиве наши, уште ги немам носено, те чекам тебе
ludoto19! Делиме иста љубов кон грчката музика, а и за филмови богами. И figgiMK, зашто е наклонета кон европската кинематографија и дава секогаш необично убави предлози.
Lilit ...get up, get out, get something Спојлер ...не е нити прв пат, нити ќе биде последен. Затоа, чувај си ја силата и себе... u have a long way to walk. http://www.youtube.com/watch?v=wyqzjeSl ... re=related