Спојлер Специјален поздрав до сите кои гледаат турски серии и до оние кои не гледаат, до оние кои сакаат цвеќиња и до оние кои не сакаат, до оние кои пијат кафе и до оние кои не пијат, до оние кои имаат дечко, и до оние кои фураат синг мингл, до оние со кои сум блиска, и до оние со кои не сум, до оние кои се благоманијаци, и до оние кои се соленоманијаци, до сите кои сакаат да прават снешко, и до сите кои сакаат да прават замок од песок, до оние кои носат очила на очи, и до оние што ги носат само на глава, до сите мужи, жени, и оние што се би дале да не се тоа што се, до сите црни бели жолти розеви зелени виолетови човечиња. и најспецијален поздрав до сите оние што ги фаќаат будалите понекогаш. Луѓе сме, се разбираме. Мече сес хај стеј гуд форевер ај лав ју. Ју ту, мња бацки киски гушки, поздрав добра ноќ секоја ноќ.
Специјален поздрав до ... него! Плачеш? Еве ти палома :geek: . Мојот позз ако ти значи добро, ако не, сори иф ај мејд ју крај
СП до Дивајн, another food lover here И морам да упатам еден ептен специјален поздрав до СП-маркет, сите вработени и до сопственикот/ците whatever затоа што секогаш кога ќе ја отворам темава на него се потсетувам
СП до angel92 и ај нема да те карам за нешто што прочитав, ќе се преправам дека ништо не видов... Благушки за Ја и Ти!
Ааа фала Hipica Супер е пеперутчето Па,и јас гледам да се придржувам до диетата,ама се ми се јади Поздрав уште до Annie.mk1 Исто и до angel92 (не,не,само да ни бидиш поактивна пак ) И до IvanaMkd те читам Иванче,супер си!
До Ангел92, оти е прав ангел! И до Госпожата над мене - Серафима. Сакам некој добар текст, како оној минатиот!