Divinebutterfly Annie.mk1 teddybear marama rossonerka mims-89 Trendafilka julie77 Hipster AnaKarenina -
СП до Beauchamp, да те потсетам дека чекам во пораки тоа што требаше Те сакаам бее ! Спојлер се надевам ти го погодив никот
До сите оние кои викендов планираат да се изжуркаат до максимум и да ги наполнат батериите за новата работа недела... Спојлер Која ќе биде ПЕКОЛ
добра ноќ Теодора и Жапче Her love is a rose,pale and dying... dropping her petals in land unknown... http://www.youtube.com/watch?v=HO0svGjVEP8&ob=av2e Геа, Скорпионка, Маја, Ана
СП до Sara123-за прекрасните комплименти и што играме заедно Mrs.Cuper-што ме придружува на форумските игри ludoto19-ептен ја поштуем и конечно зашо почнала со диетааа и имаме слично мислење IvanaMkd-најактивната форумџика Amelia-и двете го сакаме Миркуловскиии Спојлер Се надевам не заборавив некого а и ако заборавив ќе пишам пак Позздравче девојки
До сите феминки кои денес ќе пијат кафенце на најубавиот сончев ден годинава! До оние во чие друштво веќе сум пиела кафе. До оние во чие друштво сакам да пијам.
Поздрав бек до Smilly - инстинктивно ми се црта насмевка на лицето кога ќе и го прочитам името Инспиративни постови пишуваш, keep the good work А воедно поздрав и до Divinebutterfly, одамна не сум ја поздравила. Искрено се надевам дека ќе се средат работите во твојот живот, и се ќе си дојде на свое место Имајте убав сончев викенд!
СП за сите кои денес бескрајно се расположени и ја чувствуваат позитивноста од времево....за сите кои му се радуваат на убавиот ден,сонцето
Сп до Офи, преинтелигентна личност, што и да рекла, во право била, се надевам не читка, а ако не, барем ќе остане поздравот виден