До Дузиии и до нејзиниот најверен другар-Блаже Конески Ајде жено не се нервирај,таман кога ќе се стопли уште повеќе, ќе можеш да си шеткаш Иии до Дивајн-одамна си немаме пишано. Хипстер-многу,ама многу ми недостасуваш,ајде кога ќе бидеш слободна пиши едно пораче Ади-и со тебе одамна си немам пишано. И до старфиш,марама-онака без некоја посебна причина трендафилка,мерлинка-одамна ве немам сретнато низ темите.
Јас сакам повеќе од вас да поздравам,што од поодамна не сум ги поздравила,а и што ме поздравиле,фала ви за убавите зборови А и можи сега ме нема многу да пишам,ама после 3ти ќе сум полободна па ќе пишиме повеќе Значи: Smilly, AnaKarenina, CIA, glow, La.Reina.Del.Sur, drugarka, eli25, zhap4e, crazyinlove19, L-enna, Look, Zlatusko, Peperutka90, Lilbaby, Esperanca, Juicy, mims-89, Rozich, Martinuska, Beauchamp и од машкиот дел на Фемина Yipman2, DeepBlue,Towelie, EleMental.
Јас сакам да ја поздравам Хипи. Секогаш кога ги читам нејзините постови ми се развлечува некоја фина насмевка на лице. Спојлер А иначе, се разочарав, мене никој не ме поздравува.
Спојлер Е не си фер што зборуваш така јас те поздравив кумановче си нели? Еве поздрав до Princess.S Повели
http://www.youtube.com/watch?v=mOIVyxE8RK0&feature=fvst СП до сите на форумов убаво да си поминете вечер женски !!
Иако мене никој не ме поздравува, јас сакам да пратам поздрав до некои феминки кои ми се многу драги и сакам да ги читам. СП до AnaKarenina, Divinebutterfly, Trendafilka, Hipster, Artemission, glow, Danilela ! Поминете ги овие прекрасни пролетни денови и следните кои доаѓаат во уживање и многу радост.
Поздрав до Принцес Немој да сум видела уште еднаш таков израз на лицето Еве ти убава песна http://www.youtube.com/watch?v=_ZLhI5WL ... re=related
Најспецијален поздрав до MandyLane и DivineButterfly. Ви благодарам девојки од се‘ срце. Спојлер Повелете од мојата омилена.
creshicka одамна не сме се сретнале и допишувале, се заборавивме Smilly спортски поздрав Поздравче по обравче
СП до Hipica,која единствена ме забележа во форумов,и знае да ми нацрта една крива линија на моето лице,кое што исправи многу работи.Благодарам Хипи . Ти праќам многу,многу...