Одамна не сум поздравила некој . Поздрав до Старбакс,ЛилБејби,АниМК,Хипстер,Смајли,Љубам и Марама.Има и уште многу други,ама во наредна прилика.
СП до сите девојки кои уживаат во фрапе,ладен нес,боза или пак леден чај Се од ова сега би испила.....ммм
Eгејскиот дел па и надоле, јас сум си горда Eгејка, иако се шалат на моја сметка Aјде поздрав и до тебе, Eгејче мое
anabel-a. Ми се свиѓа кога некој знае да прифати туѓ став, различен од неговиот, без карање и навреди. Марамка. Не сум ја поздравила одамна. Анушка Нестлосана. DivineButterfly. Докажи дека си цврста. Првенствено на себе, а после и на другите. Магнолија. Ајде доаѓај веќе! Старфиш бидејќи е храбра девојка. calliope - или е поактивна или повеќе се подудараме во темите, битно почесто ја гледам, што ми се свиѓа. Росонерка и Рики - тандем снова. Angel92 тука ти е местото. Adi888, Abeja , Лена , Mishela, esperanca , girl.23 ,baguf4e , BlackSwan5 , АнаКаренина и x.Daisy.x - мили девојки. и Лудото пошто е лудо. Жапче, Саја, Љубам, Најубава... И завршно, би ги поздравила Офспринг и Пирамида иако не сум сигурна дека читаат. На крај испадна дека го поздравив цел форум и го претерав, чим ми вика Вашата порака содржи премногу смајлиња. Максималниот дозволен број е 10. ама ако, не ми се случува често. И поздрав за сите што не можат да отидат во парк, а да не си купат шеќерна волна.
Поздрав до сите што си патат од инсомнија.. А и како да не ве фати после ова.. :geek: http://www.youtube.com/watch?v=vIDbcqFb ... r_embedded И поздрав до сите што ме поздравиле, ве читам да си знаете. И уште еден до филмоманијаците, темата за последен филм не можам да ја дочитам.
СП1 до L-enna. Ја прочитав пред некој ден у Што би му кажале. И јас бев у таква ситуација како тебе, ама баш иста. Немој ич да се замараш. Се ќе помине, не заслужуваш некој да биде така игнорантен. Батали тоа, батали ајде и живни. Втора причина поради која ја поздравувам е тоа што ми е баш една од драгите на форумов. и СП2 до Hipica , исто така оти ми е некако особено драга. и СП3 до сите форумџики :
Поздрав бек до TheaEsposito- слатко, мало, мило девојченце И СП до Towelie- сега ми упадна во очи па ти ги разгледов мислењата. Не сите, ама од она што видов, паметен, искрен, храбар тип, без влакна на јазикот! :up:
Rainbow, не е можно скоро истите серии ги гледаме И по твоја препорака ја започнав Make it or brake it, и сега најверојатно и Modern Family И еден убав неделен поздрав бидејќи сте ми пријатни за читкање и не сум ве поздравила Reina Glow Drugarka Smily IvanaMKD Mishela Лебетка TheaEsposito sanjalica Hipica