До Багуфче. Затоа што ја разбирам комплетно низ каков период поминува периодов. Изгледа сличен период ни се дешава и на двете. Може и да се видиме кога ќе си дојдам неделава.. Во меѓувреме,те гушкам! Многу!
До една феминка со слично корисничко име како насловот на песната. http://www.youtube.com/watch?v=ViwtNLUqkMY
Ko фотошопирана ми беше Aма затоа сега, распукана ми е, плус и на некои места уште има лак, не се трга Cп и до тебе
СП до Хипстер-ката, фала ти за англискиот термин, помозила си ми. Одма ти се фалам кога ќе најдам некои прикладни за сезонава. , имај убав ден!
Најспецијален поздрав до професорон по француски, многу ми е јак, душа човече. Иако ова најверојатно нема да го види поздравов му го упатувам нему!
СП до Elennaa, Doozy, и Ludoto19, ако не сте вие во темата за последната глупост што ја направив ке ми биде многу досаден престојот на Фемина. и сп назад до Хај- како си помина сношти чедо божје? кис мис
Поздрав до Дулче,одамна ја немам сретнато низ темите,треба да ни пишуваш почесто. До Хипица,лудото,ади,сесилија,росонерка,љубам-онака без некоја посебна причина