Дузи, те мислев преес, и баш сакав да те израдувам Спојлер кафанава што ми е мене позади зграда а тебе пред, биртиичето до продавничката десно од Макпетрол ќе ја рушат имало господ ги услуша моите молитви, или пак Тинекс конечно се опамети Каде сега ќе ги слушам Аца Лукас и остала компанија шабани, колку само ми е жал Конечно ќе одам во веце без да бидам пропратена со весели рефрени и "милозвучни глaсови" длабоко во ноќта
Поздрав back до ТеаЕспосито и до ЦИА И СП до Уника. Спојлер Има едно мало во куќава каде што живеам и обожавам кога ќе ме пречека од факултет и ме прашува како сум си поминала. Срцка.
Поздрав back до: julie77 marama noemi serafima И СП до hipica затоа што често само таа е активна кога си го пијам попладневното кафе со фемина а во Мк е доцна навечер/рано наутро
До WildCherry, бидејќи многу си ја сакам и почитувам и се надевам пријателството ќе ни се продолжи надвор од форумов. Па ќе си кулираме на една плажичка еве вака И по едно, накај две коктелчиња И ќе манијачиме по некој ваков мУж
До Johny, малку подоцна го забележувам, но ми се допаѓа начинот на размислување. Нека не ти биде толку скромен бројот на постови
Хипи поздравче и до тебе Имам и јас две внучиња плави со цини очи, цуциња. Неверојатно е како знаат да ти го исполнат денот ! Ако не ги видам барем еднаш во неделата шуто ми е, ми фалат. И поздрав до ИванаМкд те читам редовно