Поздрав бек до Џинџер. Фала ти најмногу!! И пишувај почесто, многу си ми интересна. Поготово со сите тие анимации .. кај ли ги наоѓаш незнам. Поздравчиња и до Тинкербелл, Циа, Брајт, Изабела, Магнолија, МендиЛејн и Каша, бидејќи ми се многу фини девојки. И до Шилеа, зашто има прекрасен стил и прекрасни парчиња облека!! Имајте прекрасна вечер сите.
*Поздрав бек до: Гордана10, Дивајнбатрфлај,Ади888,Серафима,Смајли и Џули77. *На мојот список ги додавам и: ИванаМКД, Марама, Хипи, Ангел92, АнаКаренина и Дузи
Специјален поздрав до сите Султанки што секој ден коментираат во темата Величествениот хахаха СП до Е.V.I.L. ХурремСултан, Хурем Александра , Плавуша 17, ТхеаЕспосито, Даниела, Шпаѓета и сите други
Одамна сакам да ја поздравам Дузи, една од најсветлите точки на форумов Скоро и да не сум пропуштила нејзино мислење и дури кога се жали или не е расположена секогаш умее да извади насмевка на моето лице. Браво за твојот оптимизам, позитивноста која ја шириш и неизмерната добрина која ја поседуваш. Повели сладок појадок од мене
СП до Elennaa, Doozy, Caliope, МandyLane и Hipster Еве ви виртуелно шарено благце, убаво да ви дојде на душичката Спојлер
Ајде да шлапнам еден поздрав овде, одамна не сум поздравила ко на БТР. Поздрав до Hipica, Divinebutterfly, Hipster, Doozy, Elenaaa, najubava2010, marama и Blackswan5 ! Ајде за атер на 8цава што ја чекав со недели, ево ви за добро јутро народе! ( кој нејќе цигарче, а овде скоро сите осим Најубава сте непушачи,земете си од колачињата најубаво одат овие со кафе )
Поздрав до Kasha која ме настрви со убави кафиња од еден нејзин пост во поздравиве, па тоа со шлагчиња, со благо до нив оф оф и сеа што да правам кога на работа имам само црно да не кажам турско Поздрав до сите љубители на кафе во секаква варијанта
Не греши душа додека си пишуававмe 3 испушив а тек вечер у кафана поздрав бек и до тебе, за 8цата и за твојата луда и откацена маленкост Срцка си, да ти се множат само 8, 9 и 10ки И до Синти, колку ти е прекрасен аватарот синоќа го забалешав, ме густа мучо
Сакам да ја поздравам Брајт . Девојка чие име совршено и одговара. Доаѓа овде, пишува, и со нејзините постови некако дава посебна светлина- не само на форумот, туку и врз личноста која ги чита. А јас ја читам одамна, уште кога беше матурантка, се до сега- ги читам незините постови кои се толку сликовити што се чувствувам како едно мало инсектче во целата слика која ја опишала, таму сум, и сето тоа го гледам. Ми се допаѓаа постовите рано наутро, со слики од Канео, да знаеш дека кога бев летово Подпеш се прашував која си (колку и да звучи манијакално ова ), ми се допаѓаа и постовите од Скопје, и постовите кога се заљубуваше, ми се допаѓаат и постовите сега, ми се допаѓаш ти. Остани таква несекојдневна и продолжи да ја испушташ твојата прекрасна светлина која ја имаш во изобилство. Имај убав ден
СП до сите што се радуваат на времево.Искористете го максимално денот,нека ви биде исполнет,уживајте! Имајте убав ден.
Поздрав бек до Лена Поздрав до Сомнително лице,ме потсети на форумските игри,ги заборавив во последно време Истотака поздрав и до ИванаМкд,глоу