Ние сме 2 месеци и 1на недела. Претходно се будеше по еднаш навечер за цицање, сега спие од 23 до 7 сабајле. Сите викаат да не ја будам ама градите камен ми се прават. Станувам јас се одмолзувам ама не е исто како кога ги цица. Ми е страв пак мастит да не закачам, и јас качив 39 тт..
За 3-4 дена би требало да ти е регулираат, па ако не ти станува во иднина ќе немаш потреба да се одмолзуваш. Смееш да пиеш парацетамол за тт
Моево се буди во 7, кака експлизивно и презаспива до кај 9-9.30. Заспива 1.5ч од будење. Ако сме надвор и во количка заспие тера и до 4ч спиење и после има една пократка дремка од 1-1.5ч. Ако не спие надвор, дома спие 3 пати по ~1.5ч.
Нашите се 1 нед разлика. И како седи до 23ч будна? Моево заспива кај 19ч сњ буди кај 12 за млеко и после некогаш знае до 6 да врзе ама некогаш ќе ми се разбуди во 3 па во 4 за ад...
Се е исто дури и какањето амс тие 1,5саат ги спие само ако е во раце ако ја оставам отвара очи؛ И тоа е така неколку дена нз како да поспие сама
Така ми спиеше првата ќерка. До кај година и кусур. Ко ќе ми текне како сме ја спуштале со мм, се виткаш, се кршиш, да не те сети.
Мојата воопшто не е спијач, денски спие 3 пати по пола саат и тоа ако сум до нејзе, среќа навечер од 21 до 6 сабајле спие али станува на секои 2 часа за цицање
Ние сме 2 месеца и 3 недели. Незнам не и се спие до 23, некогаш знае и во 1 да заспие ако не е бањата. Обично кога ја бањаме заспива малце порано. Баш со мм се чудиме, ние сме уморни веќе во 23 не па бебе..Претходно почнувавме да ја успиваме уште од 21 ама сега се помиривме дека легнува покасно и си играме дур не дојде време . Преку ден дали 2 пати по пола саат дремнува. Старо мало
Исто дремнува многу малце денски буден е ама заспива кај 18ч држи до 5 ама не врзува некогаш многу Супер ви е тоа Ај валда ќе почне
Ај што кенка за спиење, не знам веќе ни како да ја занимавам и шетање, песнички, тропалки и немам идеја
Ма знам... само кемка ако не кемка плаче. Ни во раце нејќе период од денот да е Не спие и не. А е 2 месеци Аман нека сменат
Како да го средам спиењето на син ми, има скоро 2 месеци и секоја ноќ заспива во 5 сабајле, никако порано што и да правиме или ќе заспие дремне 15 мин и пак исто, потоа спие поголем дел од денот, но во раце ако го држиш. Ги има пореметено денот и ноќта, како да се усогласиме не знам.... Искуства?