@Nefertiti. Kako dnevnivd dremki? Vtor den po red dreme po 2 saati edna dremka od 3 vkupno...stav mi e da slavam da ne se podrecam....moze i ova nauci vo 5ti skok ako ne e na listata
На 1 месец речиси и цело време да спиеше ама во раце. Пробував да го легнам ама се будеше скоро секогаш. Ако го доиш, многу ми е лесно со доењето легнати. Ќе си цица и после пушта, па јас станувам а тој си спие. Пробај така.
Женче една дремка и е два саата исто, обично втората, првата саат негде а последната и е најкратка, денски како ангелче спие, и јас сум во чудо, а 5 скок си тера битно.
Ние сме 3+++, на почетокот првиот месец ми заспиваше околу 21:30, потоа почна околу 20:30, па 20:00, а сега последниве два три дена околу 18:30, 19:00. Сакам барем околу 20:00 да си заспива како претходно, зашто во 07:00 е разбудена А ако не ја заспијам, вришти, пишти од што сака да спие... Некако да го воспоставиме претходниот ред на спиење можи или никако
Ноќеска така практикуваме бидејќи ми е полесно, заедно заспиваме и двајцата. Не ми е текнало за дење. Фала ти.
Мојот во 6 сатот сабајле се буди од раѓање. Летово ми беше супер дека свежо тогаш времето и си шетавме. Ама сега ладно е и не ми станува мене а тој не сака да лежи. И јас сакам да го поместам станувањето. Кај др. Гуднајт имам читано по 15мин. да се поместува ама немам пробано.
Нашево спиење навечер ми е кошмар. Преку ден си спие, две сега ја чекам да стане. И после знае уште 2,3 пати да поспие пола саат. Али навечер е маката. Вришти, се дере, урла во ниедно време. Обично ја нишкам, повеќе вика, па ќе и пуштам фен за заспивање од јутуб. Дајте совети како да заспие полесно, не се трпи а и живци немам.
Deneka sto e od vremeto li e ili sto samo spankovci sme cel den bebe si spie samo cica i pak prodolzuva a e vo vtor skok Duri i mi e chudno sto spie tolku vo skok
Буквално исто, и моето во втор скок вчера и денес се уби од спиење, го гледам му мерам температура ама се си е во ред, значи не сме само ние така
Ние само што искачаме од 4 скок и спие повеќе деновиве Кога беше со по пола саат дремки претходно цела ноќ си спиеше убаво а сега поише зеза
Мајки бебето ми е 6+++ и има 3 дневни дремки. Некако во последните денови мака мачам да го заспијам, да не дојде време да премине на 2 дремки? Кога обично преминуваат на 2? Инаку спиењето е различно секогаш, 1 час, час и половина, 30 мин, 50 минути...
Точно неколку дена пред да направи 8 месеци премина на 2. Мислам дека ви е рано ама прати си го бебето сепак