Ќе биде подобро. Еве исто две три ноќи ја ставам во креветче и пак со цуцла заспива како пред еден месец па си се тешам дека се враќаме на старото. Е само преку ноќ зашто не сака со цуцла да презаспие тоа не знам хаха
Здраво, моето бебче има 6 месеци и никако не заспива освен дури цица како да го одвикнам да заспива поинаку да не е на града
Додека цица за успивање воведи друга асоцијација - нишкање шшкање 1 недела и полека ќе го смениш од цицање со нишкање. А со друг после ќе си заспива не се секирај. Еве со мене исклучиво заспива гушкајќи се со баба му сам во креветче 15++ месеци е
Мајки , моето бебче утре полни 2 месеци и сношти првпат спиеше 5 часа без да се разбуди а денес скоро спие 6 часа , кратко се разбуди за јадење и тоа јас ја разбудив и продолжи … Нз дали треба тоа да ме загрижи или е некаков скок во развој , доколку некој има искуство ве молам споделете . Благодарам
Уживај додека трае и без грижи Се надевам ќе си терате така. Мојата така правеше па со 4ти скок се изремети, се надевам ќе врати на старо некогаш
Aj pomos majki,malava mie godina i cetiri meseci,zasoiva so mleko,dva pati se razbuduva vo teko na nokta za mleko,nemirno spija po celi noki kemka,ima edna dnevna dremka od 12 do 2:30h,neznam kaj gresam...
Zdravo majki , dali nekoja od vas ima iskustvo bebeto na sekoi 30minuti od dremka se budi ( sekoj pat ) bez razlika dali spie vo race ili vo kolicki krevetce.. i posle ne znae da se dozaspie samo. 4 meseci sme ako ne ja niskam ili da cica se budi. Inaku cucla ke fati nikako nitu flasicka. Samo na doenje sme. Ako ima nekoj vakvo iskustvo do koga trae dali ke smeni , da kaze nekoj nacin
Fala ti na odgovorot. Se nadevam za brzo vreme ke se sredi , saka da spie mnogu inaku ama i se poremeti se
Ние конечно излеговме од 4 скок и бебе има дури две дремки од по 2 часа и 2 пократки, по околу еден час. @oceanycs исто беше кај нас, секоја дремка точно 30 минути. Ќе смени.