И мојов не спие како што спиеше На 3 саата заспива и спие една дремка саат ипол друга 2 саата а ноќе знае некад да се буди 2пати му давам млеко продолжува со спиење До долните кецови му никнуваат уште 2 и се ни е турлитава
Мојов не спие како што спиеше дали дека му никнуваат заби уште,дали скок и плус тешко заспива Во 12 или 1 навечер заспива до 4 5 се буди пие млеко продолжува до 8 па до 10ипол псле тоа е разигран и сеа почна да стои,онака заспиваше на 2 саата а сега нема шанси туку на 3 или 3ипол саати,2 дремки има денски една во 2 до 3ипол а др во 6 до 8 останатите саати е разигран на земја
Леле еве не нас 25 недела сме , дали ви помина тој период? Се тешам до скок е ваљда од пред 3 4 дена почна на саат да се буди со плакање.
Кои апликации за бебиња користите,има за скок,за спиење Кажете за се какви апликации користите и дали користите
Дали е нормално бебе кое уште нема 2 месеци (за некој ден прави) да сврзува 8 часа сон? 4 до 6 сврзуваше, викам ајде го држи млекото, ама синоќе во 10 заспа и сабајле до 6 спиеше. На мерење сме следна недела, ама пелени си полни редовно така да сигурна сум дека не е гладна, ама некако многу ми се виде за толку мало бебе.
Нормално е, мојата од 9та недела 11 саати сврзува. Напредува супер. Не, 5ти лично на нас ни беше пострашен, ние 4ти само преку ден го осетивме.
Има ли надеж дека моето бебе ќе сврзи некогаш повеќе саати навечер? Значи обавезно како аларм на 3-3.5ч станува, без разлика колку млеко испил предходно. Си спие денски убаво, не го легнувам многу изморен и џабе. Кога ве читам дека цела ноќ ви спијат љубоморам.
Јас неможам да му погодам некад кога му е време за спиење зошто нејке да заспие едвај, го фаќа и 5 саата да е буден
Може толку му треба да е буден. Мојава денес после саат и нешто откако станала од спиење, заспала пак. На неа од километар ќе видиш дека и се спие.
Мм фала ти,едвај чекам да му никнат убаво забчињата,да си се врати на старото спиење и мислам дека помирна ќе сум