Спиењето на вашето бебе

Дискусија во 'Бебе' започната од captivating, 2 октомври 2013.

1. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    3.858
    Иста е мојава, 3месеци и 2 дена сме. Ги скрати дремките 35 мин до 50 мин со сила ако е тишина, мува да не прелета. Па ја презапивам и така за да може да одспие да не е нервозна.

На dummy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    7.450
    Допаѓања:
    12.143
    Која недела сте? 4ти скок е од 14та недела и нас вака ни беше исто. Немавме проблем со ноќта, ама преку ден 10 минути ни се деси дремки да имаме.. пола саат ако спиеше на коњ бев.. строго во раце, здравје ми зема..

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.
  3. dummy

dummy Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    358
    14полни недели денес 15та почнуваме од раѓање а 14+2 од термин. Мислев рано е за скокот имаме уште некој ден бар на ww ми вика за недела ама според табелите на dr. Goidnight од 14ипол вика. А да и ние денеска 10 минутна дремка имавме после 2 ипол саати будност и никако презаспивање… ок можда сме влегле во скокот да се тешам дека е од тоа сите скокови и беа малце порано од ww што викаше… се надевам нема и ноќното спиење да и се поремети

4. dummy

dummy Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    358
    50 минути?? Тоа ептен ако се потрудам ако ја држам во раце и ја клацкам цело тоа време со музика и шумови и цели процедури и пак се подразбудува на 20 и пак малце поинтензивно клацкање, гушкање