1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Спиењето на вашето бебе

Дискусија во 'Бебе' започната од captivating, 2 октомври 2013.

1. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    504
    Јас нема да те утешам, од 4ти скок наваму е лошо кај нас (не дека и претходно спиела повеќе од 3 саати споени), сега сме 7ипол месеци. :DПосле 5тиот скок и јас 4-5 ноќи не спиев и пробував без цице давање на секое и таман реков успеав вредеше (неколку ноќи стана само 2 пати), ама кратко траеше тоа. Почна да пролазува, да седнува и еве сеа пробува да се исправа, и може не на саат ама на два максимум станува моментално и пак се вративме на заспивање со цице… А тек не чекаат заби и проодување и си прифатив дека вака ќе биде.

На dummy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LeNora

LeNora Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2024
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.728
    Ќе тераме вака и ќе се тешиме овде. Што е ова со горните кецови не знам еве два месеци маки мачи, се нервира, абер немаат уште за излегување и шо е најлошо не ме остава мене да ја намачкам гелче само мм, мене уста не ми отвара (facepalm)

3. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    919
    Допаѓања:
    1.338
    Јас се утепав од жалење за горните кецови по темиве, мислев чим долните како први заби еден по друг ги извади делумно лесно и овие нема да е драма ама не. Ем спиењево и го ремети ем скоро ништо не сака да јаде. Гелчето исто некако и правам трик демек и го давам да го игра за да отвори уста ама откога ќе отвори ми го шмата прстот и одма и олеснува. Ноќеска стана саат ипол по заспивање со вриштење, што не се десило којзнае од кога. И намачкав гелче и ја поклацкав одма презаспа дури не побара ни да цица а обично бара за утеха од навика

На LeNora му/ѝ се допаѓа ова.
  4. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    919
    Допаѓања:
    1.338
    Ахх ќе издржиме тоа е… и што правите кога ќе почне да се исправа во кревет? Мојава кај муабет си праи уште да почне да ми шета по кревет фали (facepalm)

5. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    504
    Па ноќе не се исправа уште фала богу, ама некои периоди од ноќта многу немирно спие лево десно се врти, газот го крева, лупа со раце нозе.. се буди и претходно во позиција за лазење се клатеше одма, сега одма си седнува и кенка накај мене или го чепка татко и. Насабајле се гледа уште и се спие ама не може да продолжи (едно саат два порано од што се будеше претходно), е тогаш со полуотворени очи доаѓа до мене и се држи да се исправа и следува тотално будење.. заедно спиеме на спална инаку