Спиењето на вашето бебе

Дискусија во 'Бебе' започната од captivating, 2 октомври 2013.

1. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    1.413
    Допаѓања:
    2.066
    Не знам каков тренинг ќе го натера бебето да спие, измишљотини за пари.
    Шо не пробав со моето, ама буквално се, од исхрана, од спиење од легнување рано, легнување покасно, па една дремка пробав, ама буквално сееее и бебе едноставно кога му се спие спие кога не му се спие се буди по двеста пати ноќе.
    Имаше период неколку дена ноќта ќе преспиеше пет часа со прво будење во 5 часот ама никогаш никогаш ја нема цела ноќ преспано, ниту еднаш.
    Кога го легнувам во 20:00 дури да фати длабок сум два три пати се врти за цице, после тоа ниту се сеќавам дали се буди или не
    Јас стварно не знам како има некои деца што легнуваат во 21 и му се будат дури наутро, мислам дека мојот на училиште кога ќе почни тоа ќе се деси :)
    13 месеци сме и уште се буди, се мислам дека заради доењето, полуден е по цицето овој месец, вади горни заби плус никако не сака вода со сила давам и затоа ми е залепен за града

2. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.639
    Допаѓања:
    2.303
    Се будеше и ќерка ми премногу, особено кога вадеше заби и само со цицање презаспиваше. Откако ја одбив на 13.5 месеци почна да врзува ноќ, не е секоја ноќ но сепак лесно презаспива обично со галење, гушкање.

На Cvetce_ му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    1.413
    Допаѓања:
    2.066
    Знам дека тоа е лекот, ама нека цица уште малку, па кога ќе почни во градинка се надевам полека полека ќе се одвикнуваме