Знам, пробувам денес ми успеа ама врз мене спиеше, вчера пробував јас со нишкање, па мм го шеташе така он го заспива и ненуспеа и после саат ипол станав со него за по пола саат сам се умори и заспа.
Исто и јас си подрекнав сама не кажувам веќе Неколку дена станува во 3 цица заспива и пак во 5 и нешто цица и почнува да гуга да се превртува па ај релаксаторот на спална па нишкам и призаспива некој 40мин.а сум нишкала 40мин.и ко зомби сум...Страв ми е во огледало да ср гледам Ај си се тешам дека е само период
Ај што ми е идол синко твој а и ти ме насмевнуваш секогаш тууу ајт тури му пепел на бившиооо следно случајно видување ќе грмиш
Kako gi oblakate za spienje? Vo tenki pizamcinja na dolgi e samo nepokrien, so dva prozori na kip i eve go pak e ziva voda vo kosata
Во боди на кратки горе, долу ништо, покриена со тенка пелена и ја трга, склет и е. Многу ти е облечена и горе и доли на долги, топло е.
Masko e inaku lani isto bevme so bodi na kratki samo ama sea si vikam rano da ne e ke probame utre zdravje so kratki pa ke vidime. Inaku preku cel den e samo so bodi na preramki ama a legne da spie utop kosiceto, se mislam da go sisam
Здраво, ќерками на 14 јуни полни 3 месрци. Еве од вчера почна да дпие повеќе. По 3, 3 и пол сати па се разбудува за доење. Дали е ова нормално што вска почна да спие и помалце да бара за јадење??
Да мајка. Можеш сега и ти да одмориш. Ќе фати бебе веќе ритам. Може и подолго навечер да спие. Мојот на три почна по 6 часа да врзува ама на 4ти почна пак да бара цице и станува почесто.
Значи се е во ред?? Ова е нормално вака? Дури си се молев барем малце повеќе да спие, сега пак не сум рајат..
Да да. Не се секирај. Очекувај и подолго да врзе. Некои бебиња многу мали ја преспиваат ноќта, на некои им треба време. Сега е поголемо и може повеќе млеко да испие па го држи и подолго. Уживајте. Одмори и ти малку.
Двајцата по боди на кратки и доле тенки пижами, не се покриваат, невозможно е да ги покриеш, во секунд се свртел. И пак и сред нок ги пресоблекувам зошто утоп се прават. Не знам летово што ке се прави.
Бебе спие само со летни целосни пижами и со ширум отворени прозори сме. Кај нас веќе е пекол топло. Има обиди да префрлам тетра пелен, ама инстантно ја шутира.
Моево од синоќа само со пелена и одозгора од овие како onesies што се, шпихозни, ама со кратки ракави и ногавички. Покриен со летно јорганче што држи ладно.