Со, као права сељанка @Ajronmen следно сакам Секс со чорапи или без... Може и за Спиење со гаќи или без
Поради вечно ладни стапала , како да сум некаде на Северен Пол со Ескимите заедно , приморана сум да спијам со чорапи во текот на сите годишни доба , дури и во лето . Единствено кога спиев без чорапи е кога бев во Турција на одмор . Само таму се стоплив изгледа и евентуално кога би одела во Африка .
Као вечити с'клетџија гледам да избегнувам носење чорапи у секоја прилика,камоли да спијам со нив Мислам чоек да ме казни или да ми рече "Спиј со чарап ќе ти дадам 100 еура" ќе одбијам,нема теоретски шанси
Никогаш!!!!!!!!!!!!!!! Нема шанса. Не ги трпам макар -40 било. Патен @Ajronmen па кај си бе ти, ич те нема? И баш отвори некоја ваква тема ко шо си знаеш
Јас чорапи постојано носам освен на спиење, никогаш не спијам со чорапи, а преку ден постојано носам дури и лето.
Јас постојано со чорапчиња ,неможам без чорапи! Нозете ми се камен ладни секогаш и ради тоа навика ми е да си носам. Евентуално летен период не носам ради тоа што е многу топло, само кратки летни за во теретана носам.
Тим чорапи, само кога е ептен жешко не носам. А околу мене само јас сум ваков "фрик", гледам доста не има тука.
Без чорапи неможам да се замислам. И кога се породив првото нешто што го побарав - да ми вратат чорапи на стапала. И во зима и во лето. Без разлика колку е топло. Кога доаѓам дома после плажа,се средувам и чувството кога ќе облечам чорап после цел ден боса е неопишливо. Едит: не е логично за повеќето но на лето за спиење поладно ми е со чорапи. Ако ги слечам ми жежат стапалата и ми пулсираат.
Некогаш да, некогаш не. Ама повеќе да ( во зима) Иначе преферирам само црн и бел чорап ( куси чорапи )
Ти текнува на темата за тоалетната хартија? Он ја отвори Ти може си му сестра на маж ми. Не спие со чорапи. И по дома не носи