Кафе-муабети: k.i.m, Wild.Child Мода и стил: Tenkai Лице: Gordana10, Tenkai Тело: Lilit Коса: baguf4e, Wild.Child Врски: k.i.m Сингл: Tenkai Секс: baguf4e Диети: Lilit Фитнес: k.i.m Храна и пијалоци: Angelche Рецепти: k.i.m Здравствени проблеми: Annath Психологија: Lux Бременост: Annath, Ariel Бебе: Annath, Ariel Дете: Annath, Ariel Брак: Annath, RainBow Свадба: Annath Барање работа: RainBow На работното место: RainBow Општи дискусии: Angelche, Lilit Слободно време: Angelche Дом: Lux Образование: RainBow Литература и уметност: Gordana10 Религија: Gordana10 Политика и настани: Насмевка: Lux Другата наука: baguf4e Музика: Wild.Child Филм и ТВ: RainBow
Хммм... baguf4e и Wild.Child модератори??? инаку сакам да им честитам на Offspring,Gordana 10,Veri,Lilit,RainBow,посебно на Lux и Unfaithful 18,многу ми е мило за нив и ги подржувам
малолетни се на тоа мислеше далиела, извини ако не мислеше на тоа, ама тоа го помислив бидејки и тебе ти пречеше што сум малолетна во политика, колку што се сеќавам, па мислам да не е затоа и ова
не,нема врска....не ни знам дали се малолетни или полнолетни. И незнам зошто OzzyAngel мисли дека сум во филм-само си го кажав мислењето. Па уште Baguf4e во категорија секс...
Па ете онака си помислив дека си направила некој филм за нив двете! Нема потреба да се мешаш и да кажуваш кој е соодветен за модератор! И да кажам уште дека како што видов досега Оффспринг и Багуфче преубаво си ја вршат работата! ај поздрав! пс ако мислеше дека си покомпетентна за модератор што не се пријави ти, м??
Не се мешам-кажувам мислење HELLO!!! Нели е форум??? Лелеееее од мравка слон направија... п.с. Ако сум сакала да бидам модератор,ке сум се потрудила повеќе,ке сум била поактивна како нив и ке сум се пријавила.А штом не сум го направила тоа значи несакам ни да бидам. Несакам Фемина да ми биде обврска туку забава и релаксација во слободно време.А стваааарно немам време да бришам и да преместувам мислења и др.Ај поздрав и до тебе
фала за поздравот! Хеллооооооуууу... се извинувам што од слон направив мравка... упс! пардон, грешка!
Епа Даниела кога кажуваш мислење треба да изјасниш причини зошто го имаш тоа мислење дека јас не заслужувам да бидам модератор и не ја извршувам обврската како што треба. Можеби сексуално искуство немам ама за тоа имам колешка која ми помага,а не ми е потребно којзнае колкаво искуство да знам што да бришам и што да преместувам,па и што да заклучам...
Даниела, воопшто не е обврска. И онака дремеме скоро цел ден овде, па зошто да не го средиме форумов? Ова е за нас да ни биде убаво на сите
Сметам дека не е компетентен да дава забелешки на темава некој што сите мислења ги има оставено во играчницата.
Абе колку нешто да се кажело Битно повеќето ве подржуваме, така да не обрнувајте внимание на вакви злонамерни коментари. Уживајте и вршете си ја работата надобро што умеете
OК ама јас не дремам цел ден,инаку само напред срце средувај,уште еднаш честитки за тебе Wild.Child,игрите се ставени за да ги игра некој нели?Ако не се-тргнете ги... А мислење оставам само кога нешто навистина го мислам,само кога сум 100% сигурна за нешто поврзано со одредена тема и ако некоја форумџика праша за совет ако навистина знам да и помогнам и да ја советувам.А не пишувам само колку да има мое мислење
^^ Епа мене не ми е јасно што е тоа што ти пречи кај мене и валјд.Наведи причини зошто ти не сакаш ние да бидеме модераторки..?!
абе Baguf4e нема сакам-несакам,сеедно ми е... И зошто мислиш дека нешто ми пречи,немој да ми вадиш муабети безвезе... само кажав дека не ми одговарате за модераторки,но со тоа ниту те навредив(барем немав таква намера,а ако критика те навредува.... ),ниту кажав дека си лоша личност,ни ништо...
Добро и зошто сега непотребно тролање на темава? Си можела и да се воздржиш. Ако бараш внимание, пробај на друго место и со други коментари.