^ Да знам, разбирам. Ама ми дојде чудно оти имало и претходно такви случаи али не битно. Заборајв дека модераториве јако не имаат стегнато сега, ептен на око не држат Поќе ми беше дали е некој технички проблем или не знам...ете Убила ме радозналост
Јас сум задоволен од работата и професионалноста која модераторите ја прикажуваат. Драго ми е што сеуште не потпаднале под мито и корупиција (But there is still time ). Сигурен сум дека сакаат да се покажат како одлични модератори, исто како што нов вработен сака да се покаже во фирмата. Така да строгите правила и тоа што нема гледање низ прсти е разбирливо. Се надевам дека ќе успеат во иднина да ги издржат сите критики , осудувања , навреди , сарказам , посочување дека се дел од некој клан , тролови, осуди за селективни бришења како и најважното дека нема да ја злоупотребат својата функција. Во спротивно ... Спојлер
Ај ај ајјјј не мора да се лижеш толку Сакаш под кожа да им влезеш за да ти ги оставаат постовите во политика, додека му го валкаш името на Н. Груевски
@CrazyOne , @Dust Не знaм кoјa oд вaс две ми гo префрли мислењетo oд Феминa Инстaгрaм вo Рецепти. Сaмo oбјaснив нa членкaтa кaкo сум гo нaпрaвил јaдењетo кoе гo пoстирaв вo темaтa, пoд тoa јa тaгнaв Вaл-Дим дa ми дaде рецептa зa нејзините крoaсaни. Сaкaм дa кaжaм декa немa пoтребa мислењaтa oд Феминa Инстaгрaм дa се префрлaaт вo темaтa зa рецепти зaтoa штo е нaвистинa непрегледнo вaкa. Сегa некoј ќе причитa тaму штo сум пишaл, a не знaе зa штo збoрaм. Акo некoј вo темaтa Феминa Инстaгрaм цитирa некoј член вo врскa oкoлу пoстирaнaтa хрaнa немa пoтребa дa се префрлaaт мислењaтa вo другa темa. Тaкa ќе биде пoпрегледнo зa сите нaс и немa дa се "бркaме" низ фoрумoт aкo прaшaме или дaдеме мислење вo врскa сo згoтвенaтa хрaнa нa некoј член. И зa крaј, пa и не мoрa сaмo дa имa слики oд хрaнa вo темaтa. Дoзвoлете дa имa и цитирaњa кoи се, нoрмaлнo, пoврзaни сo темaтa.
Поради такви цитирања се губи целиот смисол на темата. Не е темата за муабет, чет по порака, рецепти во соодветната тема. Ред мора да има. Лично јас, оставам по некоја фалба, под услов да не излезе муабет од неа. Мислењето не ти е преместено од мене, технички е невозможно тоа.. Најверојатно е Крејзи.. Сепак, колку и да е релакс темата, ве молиме да се користат соодветните за нивните намени. Благодарам на разбирањето
Јaс мислев нa муaбети oд типoт кaкo нa пример дa гo згoтвaм јaдењетo нa СaњaЕвa и СaњaЕвa ќе ме цитирa и ќе ми кaже. Ништo стрaшнo, тoa не е чет муaбет. Еднo, минимум две цитирaњa aкo имa кoи, пaк ќе кaжaм, се пoврзaни сo темaтa.
Јас бев винивна за офтопикот, сугестијата и прашањето требаше да бидат во Рецепти,ама изгледа ја оплескав
Дoсегa немaм мрченo, aмa некoи ствaрнo прaвaт бесмислени рaбoти. Ниту известувaње дa ти стигне декa мислењетo oд еднa темa е преместенo, ниту ништo. Кoј кaкo сaкa тaкa си прaви.
уште месец дена и тотално мајка ќе му се расплаче на форумов Не сме лути Само некако сте строги ко учители во '60тите, а ние кутрите распуштени Во врска со инстаграм, рецепти и гласање, се сложувам дека е малку непрегледно. Еднаш влегов, гледам сите кажуваат за кого гласале а јас не гледам анкета... Барав, барав, а анкетата во друга тема. Слики во една, анкета во друга, рецепти во трета тема... За некој што поретко влегува на тие теми, многу потешко ќе се снајде.
Гласано е за неа уште попладнево...Го видов коктелот...Го барав низ триста теми, па ја барав анкетатат, ама се за мојата Сунчица
Најверојатно известувањето било изоставено ненамерно. Се случува понекогаш кога има повеќе мислења за средување, секако не е намерно. И не може рецепти да се појаснуваат во темата каде што се поставуваат фотографиите. Затоа ја отворивме впрочем и темата за рецепти од Инстаграм.
@Mr. Right jас ги префрлив постовите, точно. Конкретно Вашите беа за кифличките на Вал-Дим како ги правите, ако добро памтам. Се што е такво, како и барања на рецепт за одредена работа, префрлувам во соодветната тема. @Dust убаво кажа, нешто оставаме, како пофалба за некоja слика и слично.
А зошто оваа тема дозволивте да се полни офф топици наместо да отворевте соодветна? #самотретпатмиекакопрасшувам