За првиот дел, не сум сигурна ама и бан да имаш мислам би ти стигале известувања затоа што ја следиш.. Едноставно не ја отварај, ако не го прочиташ последното мислење, не стига ново известување додека не го прочиташ За вториов дел, не сум надлежна
Јас сакам да прашам зошто некои модератори се заклучени за ЛП? Нели треба да бидат достапни за да им пишиме ако имаме некој проблем?
Мислам дека модератор не може да има забрана за праќање на приватни пораки. Можеби тој член на кој мислиш веќе не е модератор.
Има. @iloveyou29 има забрана. И незнам дали над модераторите има некој кој што гледа што преместуваат, изменуваат бришат. Или си прават што сакаат.
Во тој случај, пиши и на @RainBow Затоа што е глобален модератор. Тешко дека некој друг гледа кој што прави...
Леле сега приметувам Бендер го нема како модератор во филм и серии. и Специ отиде , уште Референтка ми остана како модераторска врска. Тежок форумски живот. Спојлер On the other hand 2 down , 11 to go. Soon they will have no choice but to make Yipman the new global moderator А сега кој е модератор во темата Филмови и Серии? , треба да дискутираме во 4 очи.
Зависи која категорија од убавина и мода. Кликни на некоја и ќе видиш горе пишува кои се модератори Мислам дека таму на сите 4 се истите, мишела, коритсаки и блек ангел
Да тие се. Не им го разбирам работењето на темите, но ок, нивни си се, нема да се мешам околу тоа, иако напишав пост (препорака за човек за масажа) како што треба, но ми беше избришан од незнам која причина.
Нема потреба, не се потресувам до толку. Само лош беше начинот. Гледам дека и ти си модератор на некој подфорум. Имајте приватна комуникација со членовите во порака пред да издејствувате. Треба да опоменувате во пораки 2 до 3 пати и после бришете/банирајте. Барем така функционира форумот каде што сум и јас модератор. Позајмете ја идејата.
E како да те опоменат пред да бришат, да ти пишат да го редактираш или избришеш сам постот за да не ти го избришат тие? Би требало да праќаат известување за причината за бришењето, ама ако нема а ти е битно, прашај ги ти во ЛП, сигурно ќе ти одговорат.
Таман работа. Знам дека не смее рекламирање. Имаше претходна расправија со еден "напален член" за масажа со секс. Му реплицирав на него за тоа што го нуди како не е во ред и не сме тоа да го прави на форум. Пишав и уште еден пост каде што членка бараше препорака за масер. Па и предложив, но постот ми го избришале заедно со тие постови каде што го опоменав напалениот член.
Нека е во вид на нотификација ете. Но нека знаат членовите кога ги опоменуваат за лоши мислења. Исто така може да се додаде и причината за бришењето на постот или членот од форумот. Нека се ограничат и опомените на 3 или 5. Па после тие опомени, нека се направи нешто поригорозно за да се казнат.
И мене не ми се допаѓа тоа, сто постови ми избришале, еден со објаснување дека многу неубави зборови сум користела во таа темата што би му кажале. Е ај ти кажи ми што да му кажам ако не па. И ред други работи глупости поради кои сум бришена и баш не обожавам некој да ми го скратува правото на мислење и не ми е ни интересно тука да трошам време и да пишувам едно зошто треба да пазам како со посесивна другарка, да не кажам што не треба, да не се налути а јас така не можам ограничено да комуницирам и така друго форум е олабавете се малце, ни леб од тука земате ни семејство храните, а човек така би рекол со таа опсесија и инспекција.