Па кого да го прашам,освен @RainBow што е глобален модератор друг нема кој да прашам.Стварно фалат модератори на форумов.
She is the capo di tutti capi Иначе не е у 2011 последно бирање модератори.Од скоро е, не памтам коа.Тогаш е Реин назначена за глоблаен модератор т.е шеф овие од подфоруми одамна се (амане од 2011) и ја сум за нови да има ама тоа е.. има тема Предлози и идеи за сајтот, таму го зборевме тоа
ддада ја те сфаќам.Сакам да кажам, предлогов шо го збориш, си има место у друга тема.Ама пошо ја тагнавме ќе види као и да е
2016та беше изборот на модератори, не од публиката туку од стручното жиро. Инаку пријавете/пишете што проблем имате, ќе пробаме да го решиме
Горе кај икончето со трите човечиња, горе лево, во Истакнати членови кликни на Членови на тимот и ќе можеш да ја видиш листата со модератори.
Ги најдов,само што во списокот ги немаше @Lella ,@referentka и @Emilija или @Emilija не е модератор а стои дека е модератор во категоријата бебе.
Емилија беше мод за една наградна игра кога имаше во БЕБЕ.. Во секој подфорум кога ќе отвориш, горе си пишува кои се модератори на таа категорија
Убаво би било секаде да има промена, ама џабе пишуваш.Долго време во неколку теми пишуваме дека се потребни нови модератори, ама никој не нè слуша.
Да,но јас не викам @Dream-Girl да се смени,туку ако има можност заедно да модерираме или јас да модерирам во форумски игри или насмевка.Јас од сите модератори на форумов дефенитифно @Dream-Girl ја прогласувам за најдобра.
Јас општо зборам.Се бараше промена на повеќе модератори, ама никој не реагираше. Можно е и твоето да биде џабе.
Не може Амин За да си мод треба да имаш и стаж и доста издржани мислења на темите. Ако така ставаа модератори што не си искажале мислења на интересни теми, па да видат што памет имаат ..ехеее.. до сега ќе го немаше форумов А ти ни 500 мислења немаш и тие што ги имаш ти се во лајт теми
Форумот е бизнис. Ако сака некој квалитетно модерирање, треба да ги плати модераторите. Не сфаќам како се нафаќате да му работите за без пари?