Јас имам прашање, дали кога се избираат модераторите може да се пријавиме ако сакаме или администаторите одлучуваат за тоа без да кажат?
Кога се избираа модераторти имаше конкурс, па се пријавуваа тие што сакаа, а администраторите избираа. Друг начин за станување на модератор нема.
За ова прашање се има одговрено неколку пати по темите. Значи има конкурс и се пријавуваш додека трае и после тоа според нивните критериуми админите одлучуваат кој ќе биде и те контактираат преку ЛП за дополнителни информации и известувања .
Во ред,а можеш да ми кажеш во која категорија се наоѓа оваа тема? Мислам дека гледав во оваа категорија(за форумот) и не забележав таква тема.
^Бидејќи конкурсот оддамна заврши, темата е преместена во Администрација и не е повеќе јавна. А доколку има следен конкурс (не знам за ова, администраторите одлучуваат) веројатно темата ќе биде јавна и ќе биде достапна за сите .
viki44e веќе не е дел од модераторскиот тим на форумот. И јавно ѝ се заблагодаруваме за досегашната помош и залагање.
И Offspring веќе не е дел од нашиот модераторски тим. Ѝ благодариме за помошта и за нејзиниот придонес во уредувањето на форумот.
е па честитки до рејнбоу и од мене,арно што е глобален модератор,сега слободно може да го избриши цел форум од нејзе не можи ни тема да се отвори,верувам сите модератори заедно немаат заклучено толку теми,колку што таа сама има заклучено.да и не само мојте теми што ми ги заклучи,има и други теми што се повторуваат или се слични,ама на никој не му смета,честитки уште еднаш
Фала ти на честитките. Кога ќе отвориш некоја асална и тема која што не е дупла ветувам дека нема да ти ја заклучам
честитки до сите модератори,верувам дека одлично ќе си ја вршат работата како и до сега морам да кажам дека одличен избор има направено Поздравиии
Бидеќи нема каде да прашам еве овде го поставувам прашањето...многу ме интересира со тој конкурсот за модератори,што бидна,помина време а уште не се знае ништо,нема ништо излезено или јас немам видено?????
Се чека пензионирање на старите Ту бре која заинтересираност за модераторство џоа плати земаат . Најаката ствар е што дури женски специјално се зачленија за да се кандидираат . Кои и да се пријавиле со среќе нека ви е . Се надевам ќе се направи правилен избор ... А идните модераторки нема да бидат ...
Има конкурси, последниот конкурс беше некаде ноември декемви 2011, сега се чекаат резултатите. За да се пријавиш за модератор, треба да го чекаш наредниот конкурс, да се пријавиш и ако те избере уредувачкиот тим на Фемина, ќе те известат и назначат за модератор.