ЈАС САКАМ ДА ПРАШАМ, ЗОШТО ИМАМ БАН НА ОДРЕДЕНА ТЕМА И ЗОТО НЕ МИ СЕ ПОКАЖУВА МИСЛЕЊЕТО, БАР ДА ЗНААМ НА КОЈА ТЕМА И ДА ЗНАМ ПОРАДИ ШТО СУМ БАНИРАНА
^ Нема на Фемина банирања од теми. Ти имаат избришано мислење и затоа немаш дозвола да го видиш. Инаку секаде можеш да пишуваш.
Не може да си банирана на тема.Ти го имаат избришано мислењето на таа тема и затоа немаш дозвола да го видиш.
прашање до администратор кај можам да поставам? Го форматирав пцто па си ја заборавив лозинката и кога побарав нова по меил да ми стигне, јас наместо о сум куцала 0 и сега не ми дава пофторно препракање на лозинка, па морав да отворам втор профил ( овој ) за да мозам да прашам
Има ли модератор во политика? Има една дама која се утепа од навреди, па да не бида како тужикање, исчистете неколку мислења.
Исто мислиме, кајчушка. Модератор во религија треба да е некој кој барем е верник во една религија, а не само делумен во некоја, и со недоволно познавања од религија.
Во Религија навистина некои мислења се третираат како офтопик без потреба, ако не се избришат тогаш непотребно се префрлаат во некои други теми и така се губи целата смисла. Мене не ми се случило туку повеќе пати сум забележала, последно сега пред малку. Треба да се дозволи поголема слобода во изразување и малку сенс што каде треба да се смести, не е работата само да се брише колку да биде забележана модераторска активност.
Па кога ќе дојде време, нека се стават на листа сите Сегашни модератори и нека се гласа со ДА или НЕ, т.е дали сакаме да продолжат токму тие да модерираат . Мислам дека е сосема фер ние самите да си ги избереме.
bilkata mihajlo Dijana Emilija -oвие се глобални модератори RainBow Ariel Gordana10 -овие трите обични модератори k.i.m А за по темите најдобро RainBow да ја сконтактирате преку ЛП
а да прашам што ти е работата кога ќе бидеш модератор на некоја тема на пример : Лице , Музика итн.. што си задолжен да правиш?
Да ги чисти темите од офф топици. Да одржува ред, односно да биде средено и да нема дупли теми. Да одговара на пораките кога некој сака нешто да праша во врска со темите и сл. Всушност на сите тоа им е работата.