Зборувавме за бој бендови, ама имаше и многу добри girl bands Моите омилени: Pussycat Dolls Колку и да ја сакав Nicole, секогаш се нервирав што другиве не добиваа многу шанса да се истакнат Сите ми беа прекрасни Destiny's Child, исто и кај нив ме нервираше што само Beyonce е во центар на внимание Sugababes
@Amellie13 Ејјјјј да тоа со топката и ние го игравме, што убаво ме потсети Ние велевме да бие, да бие топката и сите околу неа, и после не знам што правевме натаму, стара сум бе, ова е од пред 20+ години Ахахаха вие во корито ги капевте барбиките, ама ние во корито се капевме во двор, тоа за нас беше летен базен, вистински базен првпат видов дури во 3-4 одделение, ќе се помочав од радост @prominent И ние дома фамилијарно сите го гледавме Кој сака да биде милионер, Трендо мислам дека во тоа време ми беше поим за совршен маж @bicycle И јас мислам дека тоа на крајот беше Марија Паола, нема шанси да беше Гвадалупе, премногу невина беше за да прави потези како Паола
Не се сврзани со предмети, туку носталгија спрема конкретни моменти. Тука спаѓаат сите игри со ластик, џамлии, кизија, џамлика, криеница, кога сите деца се собираа на улица, големи и мали. Дремењето по дворови за типични домашни игри не толку. Едноставно таа слобода која ја имаш на таа возраст е непроценлива, и никогаш не може да се надоканди ако се испушти.
Одиме на одмор, јас и моите со семејниот автомобил, а на радио пуштена песнава. Еден од моите најубави спомени од моето рано детство.
Оваа игра со ластик никогаш не сум ја укапирал... може некоја да објасни накратко што е поентата, правила и сл...
Ги спремаат девојчињата ноџињата... Се извинувам ама смешно ми дојде и морав да пишам Спомени од детство еххх еден куп, лепче со шекерче кај баба, зелник под вршник, ајварче од шерпа. Жмурки, збирам фото, глуво телефонче, вистина - предизвик.... Убави времиња беа.
Собиравме цевки, лименки, салфетки. Детска пошта. Книжни кукли со облека за менување. Подоцна списанија Bravo, Teen, Gioia, Bazar.
Во сите годишни времиња кога игравме надвор јадевме леб испрскан со вода од горе и поросен со какао и шеќер, исклучок беше во зима само, тогаш јадевме леб и ајвар со сирење Низ игрите обавезно имавме помали деца кои ни беа деца а ние поголемите мајки, од нашите баби стававме марами(шамии)на глава демек косата да ни биде подолга па пиење кафе, носење на послужавник јадење и што не, ептен во шпанските серии бевме навлезени