Да те утешам јас киретажа правев крај на август лани, а во ноември останав трудна и сега си ја имам мојата балеринка! Главата горе се се случува со причина едноставно сега не било твоето време.. И ќе си држиш бебенце во рака наскоро! Јас по киретажата апстинирав 3 менструации и одма на прв обид останав трудна ( а претходно 3 години се обидувавме). Јас си дадов повеќе време по киретажата цела недела лежев психички многу лошо се осеќав.. но после собрав сили и знаев дека ќе дојде и моето време! Со среќа
Ако можеш да се вратиш на обврските што побрзо,тоа подобро. Доволни ќе ти се ноќите за прашања без одговори,не си отежнувај со дома седење,нема поарно да ти биде. Физички нема никакви последици не се мисли само не дигај тешко одреден период,а психички си сака малце време,барем јас сакав да не ми помине таа болка,сакав да болувам. Бремена сум сега фала му на бога во ред е но на секоја прочитана објава тука солзи ми идаат,затоа што многу беше болно за мене,не физички
@princessp јас крварев 2 недели. Кога отидов на контрола ми дадоа уште едно пакување од капките. 2 спонтан и втора киретажа ми беше, по еден ден се вратив на работа, добив циклус после 37дена нормална. Ако не е обилно, не се секирај се чисти. Имам едно прашање, кога испаѓав од ГАК знам ми дадоа лист пишуваше по 1 месец за резултатите, е јас го изгубив листот, а скоро сигурна сум дека имаше и саат од колку до колку да отидам. Не сум од Ск, ако некој знае да ми каже и планирам да одам сабота нема врска што е викенд ? Да не треба некој да ги потпише, прочита или слично.
Pojdi si,tie imaat istorija otvoreno za tebe!e za sabota nr znam ,da ne bide badijala,nadobro od ponedelnik nekoj den!
Mojava maka 6 godini trae...edno scativ sekoj cin vo zivotov na neuspeh ne pravi posilni da prodolzime posilni!sekoe utro se budime so nadez znaci toa sto bog rekol eden den ke bide i za nas se vo svoe vreme devojcina moi!
@emkaemka Пијам од капките, искрварев, чекам самото од себе да се реапсорбира, кон 10 февруари сум за повторна бета, се надевам ќе е падната.. @zalosna
Баш те загледав во сликите на трудници, многу ми е жал..биди силна и трпелива ке си дојде твоја среќичка