Оди на гинеколог, дете си родила, страв/срам ти е од доктор? Болестите на репродуктивен систем се многу подмолни, следете што ви се сжучува во телото и проверувајте се, зошто џабе се ако е веќе касно.
Да се натераш и да си одиш што побрзо. Да си најдеш причина за нередовната менструација Не е заебанција репродуктивниот систем Ај да не тупам црни хроники ама има многу подмолни болести. А може и обична најобична циста да е. Ама вака да седиш, никако. И не викај така "и болест нека е". Имаш дете, не чини тоа размислување. Најдобронамерно ти кажувам И олабавете со тик ток, ништо салам нема таму. Тие парчиња се згрутчена крв поради нередовна менструација, какви спонтани какви бакрачи. Не можеш од тоа да одредиш. Јас секој месец крварам парчиња. Ама јас имам ПЦОС и сум пореметена во јајниците скроз
На кој ден после коретажа почнавте да пиете цикло пиранова? Дали има некои нуспојави од апчињата?Правев на 30.06, во 10та недела, плодот предтанал да расте во 9та За цикло Др. рече по неколку дена, сега не знам дали е подобро порано или покасно... Искуства?
Јас ги почнав одма од киретажа мислам и после тоа кога ги испив првиот пат после дена добив а вториот пат за 7 дена.
Кога ќе дојде месецот кога требаше да се роди... Секоја година ли ќе биде вака!? Во стање сум да го преплакам и прележам цел јули Поминува ли ова некогаш?