Queen, zal mi e za tvojata zaguba. Znam kako ti e, dvapati go iskusiv toa. Znam kako e da se vratis doma so prazna matka i prazna vo dushata. Boli mnogu a osobeno koga gledas deka nekoj dobil prinova, objavuva sliki, a nie se macime.
A si primetila nesto? Zborele za tebe taka? Jas da sum odma gi otkacuvam. Edna taka ja otkaciv od druzba. Nemase godina i pol dete. Togas i bev dobra za kafe. Koga rodi sega, ne i cinam. Neka si ebe mater da mi prostis. Prosta edna
Жени дали после спонтан се нормални менстроални болки денес цел ден како да ме стега нешто и стомах ме боле хелп или утре да одам на доктор?
Не верував дека ќе пишам на оваа тема... На 27 август го родив моето мртво бебе во 15 недела. Срцето престана да му чука. Ќерка ми многу сакаше друштво. Болно до бескрај.....
Devojki koga zakrepnavte posle spontaniot? Denes na pladne me kiretiraa no seuste sum fizicki slaba. Posle anestezijata povrakjav .Pijam pancef i kapki mi dadoa za krvarenjeto.Bolki nemam a i krvarenje skroz malce Samo vrtoglavici i slabost na teloto
јас имав спонтан без анестезијаа во 17 гн за едно десетина дена ке бидеш добра сето ова ке ти биде само лош сон ако имаш многу искрварено затоа имаш вртоглавици види како ти е хемоглобин и железо ако треба и побарај да ти стават крв
Јас пиев тотхема ампули и јас бев истата,без болки без ништо само вечерта ме фатија јаки болки и трондон се напив и ми помина ама имав вртоглавици од крвта,цел месец крварев.
Јас бев 5 дена како од марс падната не можев од кревет да станам, ама ке помине првите 2 дена имав многу јаки менстроални болки крварењето ми сопре веднаш другиот ден сега имам само по малку кафенко, а пијам само цикло прогинова пиел некој после спонтан?
И мојата ќерка постојано нѐ прашува кога ќе имаме бебенце, кажува како ќе го држи и чува... Мене, ми преостанува само да ја тешам со Божјата волја, а крварам однатре... Боже, услиши ни ги молитвите на сите уплакани жени :'( :'( :'( :'( :'(
Zenski pred tri dena imav spontan vo 21 nedela,me interesira tie sto imale vakov sucaj dali ve bolea gradite i dali vi bea tvrdi?mozno li e da se polnat so mleko?