Душа мила те гушкам силно и плакам со тебе знам го тоа проклето чувство... многу ми е жал биди силна иакп знам дека е тешко ама мораме да стиснеме заби и храбро да издржеме..само не се откажувај мила верувај дека еден ден ке бидеме горди мами...те гушкам силно и ке се молиме за нашите анѓелчиња
Многу ми е жал за загубата, не постои збор, што и да се каже-џабе е. Исплачи се и со нови сили напред! @sunny12
Сани нема зборови кои ќе ја намалат болката од загубата, единствена опција во вакви моменти е да бидеш силна. Ти посакувам многу убави моменти и радост во животот да го засенат овој немил настан.
Ме потресе, не сакам ни да замислам како ти е, држи се, биди силна. Не верувам дека постои збор кој може да те утеши, но ние сме тука секогаш каде можеш да се истажиш. Се надевам брзо ќе ти помине, ќе ја дигнеш главата и како секоја жена борец ќе почнеш повторно. Те гушкам силно.
Fala vi zenski eve zavrsiv i oficijalno sum so prazno meshe.. pred cistenjeto pak me vidoa na eho mn mu bese zal na doktorot plodot se super so yolk kesicka ama bez srceva akcija.. toa e ke pomine.. Sega malce ke mi bide tesko ama so glavata gore ke bide pak cim ednas se fatilo se nadevam deka pak ke se izraduvam so 2 crtki. Vi blagodaram na site za podrskata ve guskam
I jas da se prijavam vo temava... denes mi pravea cistenje vo sistina. Taman slusnavme srcence minatata nedela se bese vo red so bebusot ama vcera me fatija bolki uzasni i prokrvarev malce odma na urgentno koa so da mi kazat srceto prekinalo da cuka... a plodot vo mene.. i taka denes fino lepo me iscistija.. Nemozam da se sozemam koga se razbudiv edno prazno cuvstvo... kako pominuva ova kako da si dades nadez?? Inaku mene doktorot mi rece moze odnosi za mesec ipol.. krvarenje imam ama ne mnogu i mi kazaa ke si go racunam denes kako prv den dobieno.
Многу ми е жал душо..биди силна мораш да издржиш нашата борба не завршува тука...гушкам те и исплачисе и собери сили за следно бебче..само не губи надеж
Оффф каква болка е тоааа само ние што сме изгубиле знаеме Ајде мила иако е шок морате да бидете јаки и да продолжите напред...
Srcko site nie sto sme go pominale znaeme kako e ...samo da si znaes eve jas sega sum pak I toa ostanav za brzo vreme,sakalo da si bide,kako gospod nikoj ne e,iskreno ke ti bide sega tesko megjutoa gledaj da se opustas poleka I da mislis deka se ke se sredi brzo I samo pozitivni misli...isplaci se olesni se...mojot primer e sto jas sega koga ostanav pak na pocetok isto malku prokrvariv..sega pred nedela dve pak isto megjutoa so bebeto si bese se ok,eve I ovie tri dena se macevme so viruscevo sto e ama jaki sme vcera od prolivi do ogromni grcevi pa eve me denes poarno ..jas da ti kazam deka od spontaniot pak si se stresuvam na ete vakvi rab ama na kraj se ispagja dobro..taka da sekoe loso za dobro veruvaj mi znam I jas kako e...cim si ostanala ke ostanes pak..izvinete za dolgiot post I jas da si kazam deka e strav itd ama podobro e za site nas sto poveke da ne mislime negativno ..ve guskam site
Fala ti mila.. znam ke pomine ama denovive tesko e... a za kolku vreme ostana pak?? I ne se sekiraj ti se ke bide vo red gali mesko i raduvaj se
Sekako srcko samo pozitivno inaku jas 08.03 imav spontan ne mi pravea kiretaza bidejki prirodno se isfrli kaj mene,mi dadoa samo kapki za da se sredi matkata nz tocno bas..inaku od toj den krvaris I go racunas toa kako dobieno ...kaj sekogo razlicno e mislam ...inaku jas iskreno posle nekolku nedeli si imav normalno odnosi nisto ne mi bese ama toa sepak ke zavisi kako ke ti napreduva organizmot I ete ti posle mesec dva pak ostanav sto realno jas ne ocekuvav e sega toa seuste si vlijae od spontaniot ama gledam da ne go mislam zosto sum posvetena sega na pozitivnata strana od se toa I go svativ toa deka ne bilo pisano za togas,I sto treba da bide ke bide sakale ili nejkele,ama zatoa mislam deka sepak nie zenite sme poizdrzlivi vo poveke raboti bidejki sekoj takov moment ne pravi posilni I ne zastanuvame
Alal da vi e kako vi e doslo vo tie momenti do odnosi a drugo milicka ti slusaj si go dr i nikoj drug kako ke ti kaže i za odnosi i za povtorni obidi za zabremenuvanje i napravi si gi site ispituvanja sto ke ti gi kaže dr na nas ni rekoa posle 6 meseci da probuvame da ostanam bremena i si gi slusav samo dr poučena od iskustvoto na edna koleska sto mi rece da gi slusam dr i nikoj drug
Sakav da ve prasam sto ispituvanja se pravat posle spontan?? Mi rekoa za 3 , 4 nedeli ke stignat rezultatite od manu no sakam do togas da si napravam krv mokraca hormoni pap test i uste sto treba?? Odnapred vi blagodaram
Јас само тоа правев. Така ми посочи докторот. И кај мене беше таа недела некаде. Плод имаше без ср акција. Жал ми е Миличка. Што и да ти кажам сега е неутешно. Само ти знаеш како ти е. Јас во март имав спонтан. Во јуни останав пак.
jas gi napraviv i tie na transfuziologija prviot pat a vtoriot veke prodolziv so opsežni ispituvanja i bi te sovetuvala da si napraves i ogtt test so insulinemija koga veke ke ispituvas hormoni i hsg da se vide matkata vo kakva sostojba ti e ogtt test so insulinemija da napraves obavezno oti Ir moze da bide pricina za spontani abortusi
Jas ne ja posovetuvav da tera kako nekoj od nas ke I kaze si go pisav se toa sto mene mi se sluci,sepak kazav deka kaj sekogo ne e isto,I realno da ti kazam draga podobro tie momenti da gi pominam vo pregratka na mazmi otkolku sama da se zatvoram vo sebe I da si stvaram negativa kaj bi mi bil krajot so prasanje kon sebesi sto bi bilo koga bi bilo?!?! ..taka da jas ne rekov deka e lesno za preboluvanje ubavo objasniv a koj me svatil -svatil poz