Ne, petok trebase da odam za brisevi i za priska. Ete, taka trebalo... fala za poddrskata, sekade Gospod samo ubavini da dava! Se ke prebrodime
Jas mnogu placam Dr sega mi rece samo da ponovam beta hcg vo CET iako raste pak da prodolzam so terapijata ako ne da prekinam .zast z boze zasto
Многу мие жал биди силна. Бетата за една недела требаше да порасне над 700 мислам дека. Докторот стварно мие многу чуден со овие негови изјави ама небитно. Сега ти исплачисе и ќе дојдат подобри денови.
Немој да ме сватиш погрешно но мене твојот доктор ми е малце чуден мисла трајковски беше така? Викаат дека небива ништо ама сепак те труе со терапија и ти дава лажнаа надеж за бета. Бетата за една недела е порасната за 10 од кај он мисли дека бетата ќе расте немие јасен мене тоа. Искрено и јас се изнервирав
Neznam mila neznam ako paga vo CET ke prekinam so terapija I toa e toa Mnogu mi e teskoo nemam veke sili da odam ponatamu
Ајде нема губење надеж ќе помине и ова и за некое време нови сили и во нова клиника и со најголемиот успех.
Seuste lezam vo bolnica. Ke vi kazam edno, ne bilo za nas stom vaka se zavrsi. Ama znam deka ke rodime zdravi i pravi bebusi! Site do edna. Ne cekaat ubavi momenti, a ova go ostavame nazad. Ve guskam sitei nema otkazuvanje!
@mac82 голема гушка од тука па до бесконечноста @Meckicja еј сега Во иста ли лабараторија правеше и прошли пат и сега?? Секако терапија не прекинувај, бета пак повтори, на ехо што да појдеш премногу е рано.. Пуштам среќа да биде се во ред
@Meckicja може смета докторот дека е можно да биле две, па да продолжило едното затоа сака да почекате. Кај тетка ми после ивф беше тој случај, немаше ни крварење ко го снема второто. Се надевам дека е ист случај, не сакам да давам лажна надеж, ќе знаеш за неколку дена што се случува, биди силна.
@mac82 многу ми е жал... биди силна и продолжи понатаму @Meckicja почекај како што вика докторот... Ве гушкам и двете...
@mac82 темава ич не ја сакам и скоро никогаш не ја отварам. Немам зборови. Ти праќам само една вуртуелна