Јас ги користам од Авон. Од лубеница ми е преубаво за овој летен период, а и калинката е многу убава. Порано темјанушката ми се свиѓаше, ама веќе не, ми здосади.
Зависи од спрејот, се изненадив колку долго може да трае мирисот од спреј, но кај нас не носат ништо квалитетно.
Исто и јaс ги користaм спреојте од aвон...моментaлно го имaм тој од лубеницa, a ги имaм користено од кaлинa, темјaнушкa и тој од вaнилa (нaубaв беше) aмa појќе го немa одaмнa
Моментално овој Преубаво мириса ама не сум задоволна од трајноста на мирисот. Многу брзо ми испарува, само ако го ставам на косата долго се задржува, па најчесто си шприцам и во коса. За тие што сакате спрејчиња од ВС, имате во една продавничка Pink Secret во Аеродром, веднаш до РедКафе.
^^ Ги нема никаде на Дав спрејчињата Јас се убив од барање,ама неуспешно. Ако ги видел некој се моли да пише!
Прекрасно мириса Berry kiss го имам извесно време и прснат е само 2/3 пати.Си купив Пјур седакшн(мојот омилен) па затоа не го користам.Ако има некој заинтересиран нека ми пише лп
VS Moonlight Dream Фантастично мириса, ама воопшто не трае, морам да го носам во ташна и да се прскам нон стоп од што толку ми се доопаѓа и сакам да мирисам така Инаку мене воопшто не ми се допаѓаат производите на VS, мислам само напукани цени, еден спреј 1000 денари а за поефтини пари има поубави работи. Но, како и да е би била мнгоу среќна да си најдам ваков парфем што ќе трае подолго.