Ги имаш во Космо на акција се, 3 производи за 2500, ние со другарките си купивме не фати по 800 и нешто денари. Се исплати така ако се соберете повеќе, имаше и за купени 5 производи така некоја сума ама не ми текнува, изгледа беше 3500. Спрејчињата се топ. Моите омилени:
да ми препорачате спреј за тело со мирис на кокос (ама не мешавина со нешто) ми треба за во комбинација со
A луѓе, знаете каде можам да ги најдам овие Фрутини спрејчиња? Ги имам видено во ДМ, ама само со мирис на јагода и грејпфрут, и уште едно на лимун, сакам да ги видам и другиве за да се одлучам какво да земам. Инаку тоа од јагода има пресладок мириис .И да ве прашам ако имате видено спрејчиња со мирис на ванила/чоколадо одма известете ме, одамна барам
Најубавото кое јас го имам користено се викаше Бали Блис и беше дел од колекција на Авон, внатре со парфемче и светки за тело. Предобро, посебно погодено за летно време! Аууу, сон. Долготрајна формула имаше што исто спаѓа нормално во предности, но не сум го видела во каталог многу долго време. Баш штета.. Пробував и со други спрејчиња од Авон, сите можни мириси ги имам дома, ама воопшто не ги употребувам. За џабе фрлени пари, не ми се допаѓа како мирисаат, посебно она од цреша и оревчиња, тотално разочарување за човек како мене што обожава се` што е од цреша! Инаку, блупарадајз, ги имам забележувано спрејчињата и во поголемите маркети, види во Тинекс, Веро и сличните, 99% сум сигурна дека ќе ги најдеш. И посебно ми се допаѓа она од цреша , другарка го има и ми иде да ја гризнам кога е во близина.
^Замена за дезодоранс е, на мајка ми повеќе и се допаѓа спрејот него самиот парфем тој многу ја гребел на грло појак и бил. Не се ич скапи мислам дека, лично мене ми е океј, ништо посебно но океј мирис. Малку појак мирис не е нежен-овошен. Али не е класичен спреј за тело, ова е дезодоранс устари, тоалетна вода така нешто. Но доста време останува мирисот не изветрејува за саат, два ко некои други. Maшкиoт Кing ми е нешто друго,многу убав мирис за ефтини пари.
Јас порано го користев и презадоволна сум,преубаво мириса и се задржува на телото и облеката. Алкалоид го произведува. Арно ме потсети ке си купам после кога ке идам накај маркет. А за машкиот King и тој е преубав па и не е баш ефтин накај 600-650 ден е
СПРЕЈЧИЊАТА ОД АВОН ГИ КОРИСТАМ МОМЕНТАЛНО ЛИЛТ БЛЕК ДРЕС И ИНКАДЕСЕНС МИРИСААТ ИСТО КАКО ПАРФЕМИТЕ МНОГУ СЕ ТРАЈНИ И ПРЕКРАСНИ СЕ