Може јас да ти помогнам во потрагата? Цел живот сум во потрага по парфем/спреј за тело кој е микс од кокос и млеко за сончање...најпрекрасниот мирис на цел свет И го најдов пред некое време, таман кога заврши летото Ви го препорачувам парфемчето од кокос од Yves Rocher, совшрен летен мирис...наредно лето морам да го имам
^^ Да ви препорачам јас нешто. Еве ова ви е со мирис на кокос ама заедно со банана.Мирисот му е доста интензивен,и за лето е совршен за тие што им се допаѓа ваквиот мирис. Многу е траен,се чуствува скоро цел ден Цена околу 250 денари е,зависи каде го купувате
Ете овој само 150 мл, во Тинекс 184 ден. го купив денес и многууууу ми се допаѓа. Playboy Play it Spicy!
Имам два од авон и сум задоволна од мирисот и трајноста како за спреј. Едниот е Avon Naturals Sugar Plum and Vanilla, а другиот Avon Naturals Pomegranate & Mango.
Ги имам користено повеќето спрејчиња на Авон и добри се, убаво мирисаат но се краткотрајни. Најубави ми беа од чоколоадо и роза спрејчето и тоа од ванила и слива.Додека пак последното што го земав тоа од орхидеја и боровинка воопшто не ми се допаѓа. Сега се мислам да си го порачам тоа новото од смоква што е.
Spored mene najdobri sprejovi od avon se: Kalinka i mango, zeleno jabolko, borovnica i orhideja, cresov cvet i vo petok kje go zemam od portokal pa kje vidime kakov e a koi se vasite omileeni sprejovi za telo?
Ова е спрејчето, го има во продавниците на Yves Rocher, го има во пакување од 20 мл. кое чини 289 и големо од 100 мл. кое е 519 ден. Совршено ми е за во лето