Во ramstore ги има во маркетот Во shatze, кој е најтраен не би можела да ти кажам можеби новата колекција што е се поинтензивни и потрајни како love spell noir
За летно време омилени ми се спрејовите за тело. Земав еден од дм од праска, убаво мириса, но многу слаба трајност има, за час-два се губи скроз мирисот, а на почеток преубаво мириса. Сепак го земав на попуст, па за таа цена освежително мириса. Не очекував некој посебен квалитет за тие пари... Некој потраен, а сепак да е со океј цена да препорачате. Тие на B.U какви се? Ги немам пробано до сега. Овие другарка ги имаше и стварно преубаво мирисаа, но нигде не можам да ги најдам. И она кај што ги земала, ги нема веќе, не ги носат. Некој да не знае кај би можеле да се најдат?
Да, е сега зависи и колку се прскашдека е големо пакување јас си шприцами дури после неколку дена алиштата ми мирисаат
Го имав порано мириса слатко како бомбони, шеќер.. Мене искрено не ми остави голем впечаток, не сум го земала повторно. Velvet petals го имам во моментов многу поубав ми е. Како мириса спрејот Монои во средина? Ја порачав цела колекција не можам да дочекам да стигне.. Се надевам нема да се разочарам. Колкава е трајноста?
Pa sprejot ne trae 1-2 toaletnata e podobra okolu 2-3 casa ali bitno e cuvstvoto koga kje se naprskam meraci mirisa na kokos vanila slatko