Мислам дека спрејот се чуствува повеќе и подолго. Само прво намачкај се со некое млеко за тело, така се задржува подолго.
Според мене Love spell за лето или Love spell noir за зима, али пак мора да си видиш сама немаме сите ист вкус
Моментално имам и од Викторија Сикрет и GUESS спрејови, многу убаво мирисаат ама воопшто не траат само додека прскаш. Летото го земав од ДМ овој Ла риве поради светките, а има и без светки, па мириса повеќе од парфем трае додека не се истушираш па и повеке а 200 денари е, го препорачувам.
И во зегин ги има исто такс , јас имам 4 спрејчиња викторија сикрет и можам да кажам дека воопшто не вредат затоа што колку и да прснам не траат , од дм земав еден бел со светки на ла риве и тој многу подолго трае а го земав околу 250 па и толку дали беше.
Последно го земав на Liu Jo од Зегин. Добар е. Претходно имав на Women Secret, и тој повеќе ми се допаѓаше искрено.
Здраво девојки дали спрејовите од Викторија сикрет траат од Шатци? Да не се фејк,пошто знам парфимерии копии на Викторија сикрет спрејови ги продаваат поефтини,а не се оригинал.Амбалажата иста Викторија сикрет
Тоа оригинал не трае а па не фејк хахаха , мене никои од нивните спрејчиња не ми траат имам купувано од фри шоп и од космо не верувам дека таму се фејк.