Некоја да не користела спрејчиња од Organic Shop да сподели искуство? Јас ги земав овие две, многу убаво и слатко мирисаат. Не можев да одолеам на мирисот. Секако не очекувам којзнае каква долготрајност, ама ќе се најдат за после туширање.
Зашто не можам нигде да ги најдам Bare Vanilla и Coconut Passion класичните? Зарем не ги увезуваат веќе? Последно земав од Космо, сега ко пред затварање да е, ништо нема. Во Шатци, Еликсир и Дива само некои нови, изменети верзии. Фабу мислам дека воопшто не држат Викторија Сикрет.
на аеродром, ама ги имам приметено и во грчкиот.. ги има секогаш тие класичните bare vanilla, amber romance, coconut, pure seduction како и да се викаја често или 3 на попуст или со креми заедно
Открив ново спрејче со мирис на кокос Конечно летниот кокос што го барав, мириса превкусно Coconut vanilla sandalwood, нотите што ги обожавам На мојава кожа има изненадувачка трајност со оглед на тоа што е спреј.
Bershka City mall На апликацијата овие ги покажува, гледам дека има со ванила спреј и тоалетна вода или парфем, провери ги таму кои им се достапни. Ја само по ова со кокос бев загреана, најубав ми се виде. Спојлер
Не најдов друга по соодвета и по активна тема.. него го имате ли пробано овој мист? Се мислам дали да си го земам...