Јас користам од спрејчињата од Авон, тие овошните. Имам користено од јаболко, кокос, јаготка, боровница и ванила, а сакам да си порачам од калинка. Имаше пред 1-2 години и еден од кајсија - прекрасно мирисаше.
Во Јуник се 1000 ден,малце поефтини од космо,ама ова твоево од помалите да не е?од 100 мл?Јас што ги имав (амбер и пјур седакшн) од јуник 250 мл се,да се утепаш од шприцање,мене ми се исплати многу а и ги обожавам.Од авон спрејчињата мене неми се свиѓаат тешки и благи ми се многу.
^ Во Јуник сега се симнати на 828, ама мислам дека сепак е премногу, а за Dream Angels на Викторика Сикрет да не зборуваме... 2.000 илјадарчиња. Парфем со тие пари ќе си купам.
Минатата недела го купив овој ..можеби мириса малце киселкасто ама одличен е за патување по 12 саати .. сега ќе си го ставам во некоја фиока за истата пригода
Го има ли некој кристено спрејчево од Авон од јагоди и гуава да ми каже дали мириса убаво или не. Го имав од ванилата ммммм што убаво мираше штета што го нема повеќе.
обожавам спрејови со благи мириси....ги имам од авон од бадеми и од фрутини од кокос.... го имам и од фрутини од јагода , но не ги сакам многу таквите мириси
сестра ми ги користи постојано и до сега овој најмногу трае по цел ден, во комбинација со мелкото за тело е супер! користам од авон спрејчиња од темјанушка мириса прекрасно, моментално користам лав спел од викторија сикрет!
Mене пак, баш ми беше убав додека го имав јаготката. Сега пак си го користам истиот на Авон со црешки мм да го изедеш!
Девојки, јас имам Love Spell oд Victorias secret, и спреј за тело, и гел за туширање и лосион, порачав уште пред 3 месеци од 3 различни луѓе различно ама сите ми го донесоја ова a па ми донесоја по две и сега имам еден куп вакви по дома не знам кога ке ги потрошам....ако е заинтересиран некој за размена со друго или пак да му дадам на некој нешто било што за многу евтино колку да не ми седат дома, нека пиши
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 80&bih=709 како мириса спрејчето??? слично нешто на него?:?