кој конкретно од H &M ?Убаво мириса? Сакав да си купам еднаш, но немаше тестери а не знаев како мирисаат па си реков ај не да не мириса лошо......
Mоментално го имам Love spell не ми е лош,ама во поголеми количина кога ке ставам ми се лоши и овај исто го имам Pure sedaction има некои сличности со лав спел,но е посладок и повеке го сакам :inlove Aј препорачајте уште некој од VS,само не амберот Oд Aвон порачав калинка и манго,но не ми се допадна и и го подарив на сестра ми
Го имам користено Mermaid од Орифлејм ,одамна го нема ,специјален беше демек за деца. Потоа го користев Ванилата на Авон ,ама и него го нема...А најмногу си го сакав
Махер сум за спрејовите за тело на Авон - ги имам за увоз и извоз. Во секој каталог, морам да си ја подновам залихата со уште 2-3 нови - мајка ми го вика ова џабе арчење пари, ама ајде де, не можам да им одолеам и сакам да си ги имам за секој случај. Сега сакам да пробам нешто ново, па би сакала овој пат да биде нешто од Орифлејм. Има избор на убави спрејчиња? Не сум ги разлистала каталозиве едно 2-3 месеци, шејм он ми. Инаку, ги имам користено овие: моментално го дотрошувам, презадоволна сум. овој ми беше наjкрш, поостар мирис - здравје. ич не ми се допадна - пресвеж за мој вкус. овој ми е меѓу омилените за овој потпишувам дека им е најубав од цела колекција! и овие ми се допаднаа, ги користев подолг период.
Го купив овој пред неколку месеци. Така на почеток ми имаше пријатен, сладок мирис, ама по две неделно користење мака почна да ми паѓа. Претерано силен е.
Оф да те излажам сега само. 220.. така нешто, ама не ме држи за збор. Инаку трае, ама ете, мене силно ми беше. Твој избор