Вака сега.. ако ми се допаѓаш секако дека ке излезам, ниедна девојка нема да те одбие, иако си срамежлив, дури и слатко е кога некој ти се допаѓа. Еве пак шрочитај си дека ако ми се допаѓа значи ако ти се допаѓа не гледам јас никаде овдека срамежливост туку ако ти се допаѓа !!!! Не ти превртувам зборови туку муабетот е за срамежливост и како кога ќе излезат да се видат, а не ако си убав мора да ми се допаѓаш малце не корекно тоа.
ај знаеш што, забрави Со среќа со девојките не можам сега да се објаснувам,можда јутре, И не кажав дека мора да си убав, не ме сфати ај ќе пишам утре
Да ја надополнам @Afrodite¥ . Девојката од каде ќе знае дека ти си срамежлив кога не ти ја прифатила понудата да излезете. Ако те познава и не ти дава конкретен одговор значи не сака ништо а неможе тоа в лице да ти го каже. Некој мора малку да ти се допаѓа или да те привлече нешто кај него (што нема врска со убав или не убав, тука ги мешаш работите) за да излезеш со личноста, срамежливоста не е проблем на прв дејт тоа после се воочува по неколку пати, веќе тогаш може да почни да смета таа срамежливост во комуникацијата.
Има врска, до некаде и во право е. Еве и мене ми е тоа проблем. Но тоа е друг проблем срамежливоста е друг проблем.
Хмм, не сум се изјасниснил убаво, можеби и намерно баш да ве наведам на овие одговори идев со неа, добро не бевме во врска но онака без обврски имавме нешто, кое што можеше да биде и нешто повеќе се додека не нсидов на овој проблем што го наведов погоре никако да се погодиме како што треба за да се видиме, ако сум ја прашал кога е слободна за да испланираме нешто сум немал иницијатива, ако и се јавам и и кажам тогаш и тогаш на тоа и тоа место се чекаме а каде ќе одиме изненадување или и кажував, како така да сум и закажувал може нила зафатена баш у тој момент. Па од каде да знам кога си зафатена кога не кажуваш кога си слободна, и пак не чинело (иначе во меѓувреме се среќававме таа клга ќе договореше, јас не сум знаел како да ја повикам хаха) траеше ова некои две и пол недели кога реши таа да рече крај. А и на двајцата ни беќе убаво но ете сечак изгледа не знаеше што сака.
Сите што ги знам се лабави освен еден тип.Он е како за сите заедно срамежлив. 20 год. има не е мал ама кога и да ме види му ги вадам зборовите со клешта и тогаш дтка од срам. *не го исмевам не сфаќајте така си нема проблеми типот.Кога зборува со други е топ, со мене мјаука ко маченце.
Кило злато Мала шала.Другарка ми вика ме сфиѓал...уште од летоска на чат ми пушта водички во живо се цементира во земја.А јас лабава. Иначе не е таков некој, многу е прибран и занесен е во факултетот..Еднаш не дојде на кафе со друштво за да решава вежби математика
Ај момче срамежливо прифаќам... ама маж .......... праќа фб френд реквест, праќа смс пораки со една буква или празни.... а на улица наведнува глава ни здраво не вели
френд реквест нема врска со срамежливост ...на улица шо наведнува глава, тоа ваљда е срамежливост другото ... инженер сум...зш неможам да ти пратам приватна порака, страм ми е вака да те викам на кафе јавно
За срамежливи не сум запознала или пак не сум ги приметила, ама да не знае еден муабет да каже тоа не знам како е можно.