Сакам да прашам дали може да и ги дадам на другарками да ги однесе и моите документи или мора лично да се однесат ?
A дали знае некој дали треба само сведителство од 1ва год или и од 5то до 8мо? да не фрлам пари по пустина на нотар утре треба да ги заверам, 2ра год сум иначе.. некој??
А ова што е потврда за невработен родител,ми извадил татко ми ама на него пишува потврда дека лицето не е евидентирано како невработено лице во Агенцијата за вработување...па се загрижив дан не треба таква потврда... некој со слично искуство?
само мене можат вакви стварчици да ми се дешаваат! Во електронската пријава не си пишав диплома,оти бев цврсто убедена дека ја немам...и пред некој ден си ги собирав документите и ете ти,математика диплома од 8одд. Шансите за стипендија без диплома? мм отприлика колку време е потребно за заверување на свидетелствата?Денес ги однесов на нотар,ќе ми бидат готови до Петок?
Календарот на тие во министерство им е ден-два назад Не се нервирајте веднаш, ако требало на 24-ти, може да се случи и на 26-ти да ги објават.
Нема сеуште Ај кога ке бидат ставени резултати, ако некоја види нека го стави линкот тука ? ептен сум нестрплива
Јас само што му пишав на овој Рамадан, што има оставено меил за контакт. В година ќе објават како што тргнале
Минатата година, јас кога аплицирав, кажаа дека резултатите ќе бидат на крајот на декември а всушност ги објавија на 27 или 28 јануари ...
Ќе го умрам тој што има оставено меил за контакт таму, додека не ги објават. Мразам толкава неодговорност. Ах, Рамадане читај си ги меиловите