Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Средно медицинско училиште

Дискусија во 'Образование' започната од boki44ka, 14 јануари 2011.

1. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    на К презимето почнува..

2. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Не знам, можеби е нова или на друг смер предава, оваа досега на сестри не предавала :)

3. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    minika да не мислиш таа на пракса на забари што е ?

4. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Не не, таа Весна на забари пракса што е, се презива Игњатовиќ, она прашува за класнава на сестри Весна К.... не се чита убаво

5. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    епа не знам за друга јас :D абе уживајте уште некој ден, не се замарај со професори, ќе видиш какви се како и да е :P :)

6. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    ја најдов на фејсбук -Весна Качаниклиќ

7. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Јаааааааааа знааааааааааааааам хахахах сеа ја најдов и јас :D Физичко предава, нова е :D Годинава на 4та им предаваше, сеа клас земала. :D

8. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Во кое одделение си...дека и јас сум во забен техничар :D

9. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Што е бе ова Весна спорт зела клас? Па лани пред крај на година дојде наместо Решат кој замина во пензија, и одма клас и дале? Плус професор по спорт? Чудно. Инаку напорна е во поглед на присуство на час, мене ме тераше пошто имам повреда на коленото и не можев да вежбам, за оценка да и правам проект за некој спорт по мој избор, и дури каде принтана верзија бараше па и на CD power point презентација, ко демек проектна матурска да бранам па и CD, ама ај. |(

10. Charlottexo

Charlottexo Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    19
    Весна Игнатовиќ предава пракса и ќе ви биде класна, т.е. на забари 2ката, а Качанлиќиќ или како и да е физичко предава и тоа нецела година, срцка е ќе ја сакате ама и строга е да си знаете :D

11. Barca-Gril

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    А оваа Валентина Стаменковиќ каква професорка е....мислам строга ли е или....колку што знам предава историја...:)

12. MagsDestiny

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Мене ми предаваше историја, многу е срцка од жена. Си бара знаење, ама убаво предава, прави добри планови за лекции и разбирливи прашања за тестови, и секогаш е расположена да ти објасни што и да е. Знаеше да направи на час кога и е денот и некаков квиз или нешто слично за да не расони да не ни е досадно, ако ти е лошо те пушта да си одиш... Е, во ретки мигови кога не и е денот знае да викне и да го преседиш цел час без уста да отвориш, ама тоа ретко се случува, инаку е многу фер жена. :)

На Barca-Gril му/ѝ се допаѓа ова.
  13. srcence1607

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Хахахаха јас кога видов која е женава на фб пошто по име не ја ни знаев :lol: , се изнасмеав искрено, пошто не ми се веруваше дека и дале клас после 5 месеци работа а има толку долгогодишни професори |( Ама па добро, не секој сака да земе клас, ко пример Бинчева ]:) А нема врска што е физичко професорка, Златко и Манолев како си се класни, лабаво у лаборанати :D Т.е не е лабаво со професориве зашто знаеме каков гњавеж е Златко, али лаборантите си се лабави па никој не го перцепира Златко ни 2 %.
    Валентина историја, не ми предаваше, јас ја имав честа Ружица да ми предава :rofl: и не знам многу за неа. Валето го знам само по дерењето низ ходници кога е дежурна :rofl:

14. MagsDestiny

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Нема врска тоа што предава спорт, има врска фактот што во ова школо има некое ѓоамити "искуство" од само два месеца, па ни толку, пошто само на нас четврта година ни предаваше, а ние пусти навикнати лабаво четири години со Решат, па и пред матура поготово ич не ја есапевме мање више, и тоа ми е зборот, што ќе прави со клас, како ќе се снаоѓа не знам, баш живо ме интересира. :D
    И гледам на двата класа забари пак истите класни, стандард секоја година, а сестри сменети, овој некојси Ивица по латински класен ставен, не го ни знам човекот. Моја генерација на сестри беа: 1 - Јагода (биологија), 2 - Наташа (физика), 3 - Анета (македонски) и 4 - Валентина (педагогот). Ајде Јаготче рече оваа година дека пензија ќе си оди, а педагогот кажа дека повеќе нема да зема класови, а другиве две не знам дали ќе земат годинава. :)

15. Miroslava

Miroslava Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    22
    Во I-2 сум. :) Ти?

16. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    Ние што сме прва година сите значи сме од 8?

17. gricko-999

gricko-999 Активен член

Се зачлени на:
    21 декември 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    1
    Мислам да :)

18. gricko-999

gricko-999 Активен член

Се зачлени на:
    21 декември 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    1
    Девојки а оваа Емилија Божковска каква класна е?Таа е моја класна односно на фармација,па ако знаете нешто ај кажете ми :)

19. MagsDestiny

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    18.222
    Предава информатика, дефинитивно омилена ми беше. Позабавна жена од нејзе амин! Кога прв пат ќе ја чуеш ти се чини леле којзнае колку ќе биде строга, зашто кога е таа на смена можеш од другиот крај на школото да ја чуеш, хахаха, ама не се дере намерно туку таков и е гласот и по обичај со висок тон си прави муабет. На часови си кажува вицови, си трапара глупости, трач муабети, се и сешто, нема влакна на јазик, абе душа најголема е! И иако информатика има само две години ние до крај на четврта што и да ни требаше да прашаме/дознаеме/земеме одевме кај нејзе; најинформирана мислам дека е од сите професори, и се труди да ти заврши работа, не е како некои ветрушки што неќат очи да ти видат надвор од час. Нели ти е таа класна, супер за тебе. :inlove:

20. Barca-Gril

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Јас сум па во I-1 :D