Здраво! 9то сум сакам да се запишам во медицинско скопје,смер сестра. Дали би ме примиле? Шесто - 2 четворки Седмо - 1 четворка Осмо - сите петки само екстерно добив Хемија 4ка Деветто - ќе се потрудам да бидат сите 5ки,и ќе бидат. Ќе ме примат ли?? Одам на хор во школото кај мене,па ако ми датат диплома нели носи 5 поени? Ве молам помогнете се нервирам а сакам да одам таму Хелп. тнх однапред!
Аман бре луѓе има време до јуни.Ти подруди се оваа година 5-ки да ти се и се ќе е океј.Со овие оценки би требало да те примат.Хорот не дава никакви поени
Океј тогаш ќе се откажам од хор,што тогаш за џабе идам време губам мене ми беше за диплома А се проаѓа со врски? имам една наставничка затоа прашувам
Па ако до толку нема да можеш,ама мислам дека ќе немаш проблем.Јас сум средно фармација во Штип ме примија со 73 поени без врски и јас имаше неколку слаби,ама пројдов.
Zavrshiv vo Pance Karagjozov.. Edno medicinsko e u skopje toa zef ljus marku ne go racunam poso e gimnazija so medicinski smer eden od Sk si?